Beoordelingen van Pakhuis

514 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
514 beoordelingen
datum score
Bernard W.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Bernard W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

ambiance, kwaliteit en bediening prima...

ambiance, kwaliteit en bediening prima

Esther V.
Beoordeeld op: 24/06/2018
Esther V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten, goede bediening, mooie wijn, prach...

Lekker eten, goede bediening, mooie wijn, prachtig gebouw.

Diedrik
Beoordeeld op: 22/06/2018

goeie service, lekker eten !...

goeie service, lekker eten !

Vroni V.
Beoordeeld op: 20/06/2018
Vroni V. beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Niet alleen was het eten - zoals altijd - super...

Niet alleen was het eten - zoals altijd - super lekker, de service/bediening was zoals je het wenst, snel, efficient, supervriendelijk !

Noël
Beoordeeld op: 08/06/2018
Noël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

zoals steeds: zeer lekkere lunch en perfecte...

zoals steeds: zeer lekkere lunch en perfecte en zeer vriendelijke bediening

Dirk
Beoordeeld op: 07/06/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Vaste waarde in Gent....

Vriendelijke bediening. Vaste waarde in Gent. Lekker, vers eten. Mooi terras midden in stad.

Alfons V.
Beoordeeld op: 01/06/2018
Alfons V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel en aangename omgeving...

Vriendelijk personeel en aangename omgeving en centrum stad met een overvloed van dichtbije parkings voor hen die van ver komen; en zoals steeds ruime keuzes van menus: dit is belangrijk als je met niet-Belgische genodigden komt.

Bjorn
Beoordeeld op: 01/06/2018
Bjorn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten- goeie service...

Lekker eten- goeie service

Egghe
Beoordeeld op: 31/05/2018
Egghe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening van iedereen ondanks...

Vriendelijke bediening van iedereen ondanks de drukte, mooie plaats buiten, lekker voorgerecht en hoofdgerecht en zalige Coffee Martini!

Birgit
Beoordeeld op: 31/05/2018
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke ontvangst, vlotte bediening,...

Zeer vriendelijke ontvangst, vlotte bediening, lekkere drankjes en enorm smakelijk eten! Totaalconcept en totaalervaring! Zeker voor herhaling vatbaar!

datum score