Beoordelingen van Cassis

537 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
537 beoordelingen
datum score
Herman
Beoordeeld op: 12/10/2019

Menu was enkel voor de lunch en niet voor het...

Menu was enkel voor de lunch en niet voor het diner.(was me niet op voorhand bekend). Limousin was erg doorprikt en daardoor niet meer zo smaakvol. Bediening was wel vriendelijk en efficiënt.

Christine
Beoordeeld op: 10/10/2019
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Zeer vriendelijk onthaal, lekker eten. De porti...

Zeer vriendelijk onthaal, lekker eten. De porties mochten wel iets groter zijn (voorgerecht!)en de drankjes zijn zééér duur.

Chantal
Beoordeeld op: 06/10/2019
Chantal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Gezellig en lekker eten. Goede bediening. Enkel...

Gezellig en lekker eten. Goede bediening. Enkel af en toe tocht wanneer de voordeur open gaat.

Monique
Beoordeeld op: 05/10/2019
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

goed zoals gewoonlijk...

goed zoals gewoonlijk

Hendrik
Beoordeeld op: 03/10/2019
Hendrik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We gingen naar Cassis omdat ons vast mossel...

We gingen naar Cassis omdat ons vast mossel restaurant gesloten was, geen spijt de kwaliteit moeten geenszins onderdoen. Verder, vriendelijke bediening en correcte prijzen Wij komen terug!

Etienne
Beoordeeld op: 02/10/2019
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker. Een vriendelijke dame...

Het eten was lekker. Een vriendelijke dame voor de bediening. We komen graag terug.

Wouter
Beoordeeld op: 28/09/2019
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening...

Zeer vriendelijke bediening

Mimi
Beoordeeld op: 23/09/2019
Mimi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

vriendelijke bediening, zeer lekker eten!...

vriendelijke bediening, zeer lekker eten!

Hans
Beoordeeld op: 20/09/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten....

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten.

Jaimy
Beoordeeld op: 18/09/2019
Jaimy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Onvriendelijke bediening (vrouw) Mosselen waren...

Onvriendelijke bediening (vrouw) Mosselen waren heel lekke van smaak maar jammergenoeg zaten er soms droge stukken in

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in