Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Woensdag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.1 Gebaseerd op 7 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
7 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Katia
Beoordeeld op: onbekend

Dit was één van onze lievelingsrestaurants...

Dit was één van onze lievelingsrestaurants in Gent. Het eten is nog steeds lekker, maar sinds de ene zoon de keuken heeft verlaten, en de andere zoon de zaal heeft verlaten is het toch een serieus aantal punten kwijtgeraakt voor ons. De bediening loopt stroef (één van de 2 obers zelfs licht onbeleefd). Neen, jammer maar helaas. Ik denk niet dat we nog dikwijls zullen gaan

Dagmar
Beoordeeld op: onbekend

Keer op keer lekker eten, goede kwaliteit op...

Keer op keer lekker eten, goede kwaliteit op je bord. Qua typische Griekse sfeer en gezelligheid is het wat minder, maar dat wordt gecompenseerd door de kwaliteit. Zeker vooraf de kleine hapjes proberen!

Luc
Beoordeeld op: onbekend

Een van de weinige Griekse restaurants waar...

Een van de weinige Griekse restaurants waar je nog eens iets anders vindt dan meze, lamsbrochette en scampi's: verse auberginesalade, pikante worstjes, courgettekroketjes enzovoort. Teveel om op te noemen. Aangename sfeer, vriendelijke bediening.

placeholder
Katia
Beoordeeld op: onbekend

Ons vast adres in Gent als we Grieks willen...

Ons vast adres in Gent als we Grieks willen eten. Vriendelijke bediening. Heerlijk echte verse griekse keuken. Een echte aanrader !!!!! Een aanrader zijn de typische ouzery gerechtjes. Een soort van griekse tapas.

Dominique
Beoordeeld op: onbekend

Een van onze vaste adressen in Gent. Vlotte...

Een van onze vaste adressen in Gent. Vlotte en vriendelijk bediening. Beetje kitcherig interieur, al valt dat best mee. Lekker eten en bij prijs. Als dagmenu kan je al sla/soep, hoofdschotel en koffie krijgen voor een schamele 6€, al betaal je voor een lamsspies 8,5€. De uitbaters moeten wel eens leren hun kabeljauw van de borden buiten weg te halen, want die is al LANG niet meer te krijgen. Kretenzische uitbaatster spreekt geen Nederlands, maar dit wordt wel gecompenseerd door haar vriendelijkheid.

Jurgen
Beoordeeld op: onbekend

Lekkere food, ook een vriendelijke en bereidwil...

Lekkere food, ook een vriendelijke en bereidwillige bediening. Kader is evenwel niet bijzonder. Eindbeoordeling: een goede Griek in Gent !

Benjamin
Beoordeeld op: onbekend

Ruime kaart, goede prijs/kwaliteitverhouding,...

Ruime kaart, goede prijs/kwaliteitverhouding, gezellige sfeer. Een aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant