Keuken
Budget
Sluitingsdagen
Zondag, Maandag
Contact
Toon telefoonnummer
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
8.6 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Peter
Beoordeeld op: 08/09/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, vers en betaalbaar.

Lekker eten in een eenvoudig bistro kader met een duivel doe het al in de keuken. De eigenaar is chef kok, sous chef, commis en garçon tegelijk en doet dit met een natuurlijke flair. De dagmenu's zijn steeds verrassend en de beperkte kaart staat garant voor steeds dagverse producten. De open keuken heeft dan ook niets te verbergen. Als je dan de rekening vraagt word je nogmaals aangenaam verrast. Ik ga er regelmatig wat eten met vrouw en/of zakenrelaties. Gewoon doen.

placeholder
Katy
Beoordeeld op: onbekend
Katy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig

rustig, gezellig, huiselijk en bovendien fantastische bediening van super heerlijk gezonde voeding! Een plek om naar terug te keren! Bedankt voor dit pareltje!

Wendy
Beoordeeld op: onbekend

Formidabele stoverij, overheerlijke vissuggesti...

Formidabele stoverij, overheerlijke vissuggesties en de Argentijnse steak is niet te versmaden. Dit alles geserveerd door supervriendelijk personeel in een lekker rustiek restaurantje. Heerlijk.

rudy
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten voor een eerlijke prijs. Dat is...

Lekker eten voor een eerlijke prijs. Dat is de grote troef van het restaurant. Voor liefhebbers van een stevig stuk vlees zijn de Argentijnse steaks hier zeker een aanrader? Kleine kaart en 3 suggesties zijn een garantie voor versheid. Specialiteit paëlla (op bestelling 1 dag vooraf, min. 2 pers.). Attente en spontane bediening door de patron zelf. Het interieur, met open keuken, oogt wat eenvoudig maar is toch al bij al niet ongezellig. Enekel schoonheidsfoutjes: we zagen glazen plat & bruisend water "uit de gote fles" en cola zonder ijs of citroentje voorbijkomen. En die deatils kunnen soms wel eens het verschil maken. Maar bij de rekening een drankje van het huis maakt ook al veel goed. Een adresje waar we graag nog eens terugkomen.

remiens
Beoordeeld op: onbekend

zeer goed...

zeer goed

rudy
Beoordeeld op: onbekend

Lekker eten voor een eerlijke prijs. Dat is...

Lekker eten voor een eerlijke prijs. Dat is de grote troef van het restaurant. Voor liefhebbers van een stevig stuk vlees zijn de Argentijnse steaks hier zeker een aanrader. Kleine kaart en 3 suggesties zijn een garantie voor versheid. Specialiteit: paëlla (op bestelling 1 dag vooraf vanaf 2 pers.). Attente en spontane bediening door de patron zelf. Het interieur, met een open keuken, oogt wat eenvoudig, maar is toch al bij al niet ongezellig. Wel eigenaardig, op 15 december nog helemaal niets te merken van de Kerstsfeer. Enkele schoonheidsfoutjes (we zagen bruisend & plat water uit de "grote fles" en cola zonder ijs of citroentje voorbijkomen). En dat kan soms wel eens het verschil maken. Maar bij de rekening een drankje van het huis maakt ook al veel goed. Al bij al een adresje waar we graag nog eens terugkomen.

JP
Beoordeeld op: onbekend

Zeer sympathieke kok met een verasssend goede...

Zeer sympathieke kok met een verasssend goede prijs-kwaliteit verhouding. Heerlijke dagschotels. Snelle bediening , een echte aanrader!!

Wim
Beoordeeld op: onbekend

Een heel leuk en goed restaurant, gelegen ter...

Een heel leuk en goed restaurant, gelegen ter hoogte van één van de invalswegen naar het centrum. Parking is dichtbij, dus dat is ook meegenomen. De menukaart heeft misschien geen al te grote variëteit, maar de scampis en de steaks zijn steeds heel lekker bereid. Er is nu ook mogelijk om paëlla te eten (de kokkin is van Spaanse afkomst) Vraag zeker aan de chef of hij niets bijzonder liggen heeft in het koelvak (soms zijn er verassingen) Wij gaan hier heel graag (ook al omdat de chef één van onze betere vrienden is !)

Alle beoordelingen van dit restaurant