Beoordelingen van Bistro Allo

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
38 beoordelingen
datum score
Jean-Pierre M.
Beoordeeld op: 24/03/2019
Jean-Pierre M. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede ontvangst en goed gegeten!...

Goede ontvangst en goed gegeten!

Wouter
Beoordeeld op: 06/04/2019
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker. Vriendelijke ontvangst. Met...

Eten was lekker. Vriendelijke ontvangst. Met bongobon. Enige minpuntje, geen keuze gerecht maar eten was zeker in orde!

Peter G.
Beoordeeld op: 08/04/2019
Peter G. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening. Gerechten heel...

Zeer vriendelijke bediening. Gerechten heel mooi gepresenteerd en lekker! Aanrader!

Jo D.
Beoordeeld op: 14/04/2019
Jo D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een mooi, warm etablissement en een zeer vriend...

Een mooi, warm etablissement en een zeer vriendelijke bediening. Het eten, steak met pepersaus, werd opgediend zoals gevraagd (1 x saignant, 1 x a point), was voldoende met lekkere frietjes en een groentenkrans. Allemaal heel smakelijk. Ook het toetje achteraf konden we smaken.

Luc
Beoordeeld op: 06/05/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede service, goede sfeer, lekker eten. Voor...

Goede service, goede sfeer, lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

Peter
Beoordeeld op: 13/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Bediening was goed maar we moesten...

Lekker eten. Bediening was goed maar we moesten 2x vragen voor opname van drank tijdens het eten. Vriendelijk. Geen probleem met afgave en reservatie van Bongo Bon. Propere toiletten.

Nicole
Beoordeeld op: 19/05/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om...

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om de deur te sluiten omwille vd kou, is onmiddellijk gehoor gegeven. Bij het afrekenen had men een menu te weinig aangerekend. Heb dit eerlijk gemeld. Het zou fijn zijn mocht men, als commerciele geste/als erkenning, evt een koffie vh huis aangeboden hebben.

Jana
Beoordeeld op: 29/05/2019
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er...

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er werd rekening gehouden met het feit dat ik zwanger was.

Anna
Beoordeeld op: 04/06/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke...

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke bediening kwamen dikwijls vragen of alles naar wens was en een goede uitleg wat wat er op ons boord lag wij kunnen niets anders zeggen het was zeer goed. voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader , we komen zeker nog eens terug!

Guy
Beoordeeld op: 11/06/2019

Goede bediening, mooie porties en lekker...

Goede bediening, mooie porties en lekker

datum score