Beoordelingen van Bistro Allo

38 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.3
38 beoordelingen
datum score
Pauline
Beoordeeld op: 09/03/2020
Pauline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Opruimen terwijl er nog gasten zijn: ongastvrij...

Opruimen terwijl er nog gasten zijn: ongastvrij. Eten was Okay.

Garry
Beoordeeld op: 24/02/2020

It was closed on Sunday evening, even though...

It was closed on Sunday evening, even though we had a confirmed reservation.

placeholder
Eric
Beoordeeld op: 24/08/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Votre site indique un resto, le Café de la...

Votre site indique un resto, le Café de la Paix, qui n’existe plus! A la place on trouve un bistrot qui ne sert que des snacks et ce seulement à midi. Je suis très déçu et étonné de ce manque de professionnalisme de la part de Resto.be. Bàv. Éric Van der Stichelen (ericvdsr@gmail.com)

Walter
Beoordeeld op: 26/10/2019
Walter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eigenlijk in algemeen tevreden. Eten was lekker...

Eigenlijk in algemeen tevreden. Eten was lekker in verhouding met de prijs. bediening was OK. Hetgeen mij echt stoorde is de muziek die gedraaid werd. Afstappen van een soort "liftmuziek" zonder enig karakter zou de zaak zeker ten goede komen en de sfeer van gezelligheid zeker opkrikken.

Kathleen
Beoordeeld op: 29/12/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk , lekker eten , gezellig warm ,...

Vriendelijk , lekker eten , gezellig warm , meer dan genoeg ,smaakt naar meer ,tot een volgende keer !!!

dhondt
Beoordeeld op: 16/07/2019
dhondt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

steak met pepersaus was stoofvleessaus met...

steak met pepersaus was stoofvleessaus met enkele peperbolletjs rest was ok

Beoordeeld op: 02/08/2019
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Was ruime portie voor dat geld....

Was ruime portie voor dat geld.

Marc
Beoordeeld op: 16/12/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bonne nourriture du terroir. La patronne...

Très bonne nourriture du terroir. La patronne très sympathique et très aimable.

Swa
Beoordeeld op: 03/08/2019
Swa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke en correcte bediening, zeer...

Zeer vriendelijke en correcte bediening, zeer gevarieerd samengesteld verrassingsmenu, wordt zeker verder doorverteld.

Nadine
Beoordeeld op: 20/06/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met...

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met 2 glaasjes wijn voor een schappelijke prijs

datum score