Beoordelingen van Cafe De Paris

87 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
7.6
87 beoordelingen
datum score
Roger V.Van der Mieren
Roger V.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 10/08/2017

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer...

Geen verfijnde maar wel degelijke keuken. Meer dan voldoende

samuel d.de groote
samuel d.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 04/08/2017

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit ligge...

vriendelijke bediening en prijs-kwaliteit liggen zeer goed met mekaar in balance

DirkSwartelé
Dirkbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 31/07/2017

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn...

Ondanks de drukte door de Gentse Feesten zijn we vlot bediend en hebben we lekker gegeten.

WernerVangenck
Wernerbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/07/2017

Heel lekker eten met een vriendelijke service...

Heel lekker eten met een vriendelijke service en oog voor detail.

marcfeyen
marcbeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 20/07/2017

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke...

was aangenaam onder de parasols , vriendelijke bediening en de gentse waterzooi was TOP !!!! we waren aangenaam verrast door het voorgerecht lekker en echt niet krenterig op de gerookte zalm. SUPER !!! Wanneer we nog eens naar Gent komen beslist voor herhaling vatbaar

Myriam B.
Beoordeeld op 20/07/2017

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feeste...

Geen reservering mogelijk tijdens gentse Feesten? Geen aangename geur ( toiletten) Geen organisatie, zijn vertrokken

Nanette W.Wille
Nanette W.beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 11/07/2017

Heel lekker eten met verse produkten...

Heel lekker eten met verse produkten

[anonymous]
[anonymous]beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 27/06/2017

Groenten rechtstreeks uit een pakje ( droge...

Groenten rechtstreeks uit een pakje ( droge wortels, sla) stoofvlees was correct, voor die prijs eet je beter thuis

thierryvandecan
thierrybeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 25/06/2017

Goede service,lekker eten... Voor herhaling...

Goede service,lekker eten... Voor herhaling vatbaar!

JeanineDe Weweire
Jeaninebeveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 07/06/2017
Deze beoordeling is geschreven voor een reservatie tijdens de Sodexo Lunch Days

de afspraak was dat we konden kiezen voorgerech...

de afspraak was dat we konden kiezen voorgerecht of desert,geen keuze gehad,ook niet voor het hoofdgerecht,het was dat en niks anders.de foto is van boven we zaten beneden en dat is heel wat minder

datum score