Beoordelingen van Cafe De Paris

16 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
16 beoordelingen
datum score
Arthur
Beoordeeld op: 22/07/2019
Arthur beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk en gedienstig....

Zeer vriendelijk en gedienstig.

dhondt
Beoordeeld op: 16/07/2019
dhondt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

steak met pepersaus was stoofvleessaus met...

steak met pepersaus was stoofvleessaus met enkele peperbolletjs rest was ok

Kris
Beoordeeld op: 15/07/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een zeer lekker menu (Bongo bon). Boven...

Het was een zeer lekker menu (Bongo bon). Bovendien waren het royale porties en zeer lekker vlees.

Paul
Beoordeeld op: 30/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening.eten was lekke...

Vlotte en vriendelijke bediening.eten was lekker,komen nog eens terug.

Anne
Beoordeeld op: 28/06/2019
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij vonden het een aangename ontdekking. Het...

Wij vonden het een aangename ontdekking. Het eten was heel lekker en het personneel uiterst vriendelijk. Zeker aan te raden aan onze vrienden en kennissen.

Nadine
Beoordeeld op: 20/06/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met...

Verzorgde en lekkere maaltijd(3 gangen) met 2 glaasjes wijn voor een schappelijke prijs

Anna
Beoordeeld op: 04/06/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke...

het eten was er zeer lekker zeer vriendelijke bediening kwamen dikwijls vragen of alles naar wens was en een goede uitleg wat wat er op ons boord lag wij kunnen niets anders zeggen het was zeer goed. voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader , we komen zeker nog eens terug!

Jana
Beoordeeld op: 29/05/2019
Jana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er...

Heel vriendelijke bediening! Lekker eten! Er werd rekening gehouden met het feit dat ik zwanger was.

nicole
Beoordeeld op: 19/05/2019
nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om...

Lekker eten, rustig kader. Aan mijn vraag om de deur te sluiten omwille vd kou, is onmiddellijk gehoor gegeven. Bij het afrekenen had men een menu te weinig aangerekend. Heb dit eerlijk gemeld. Het zou fijn zijn mocht men, als commerciele geste/als erkenning, evt een koffie vh huis aangeboden hebben.

datum score