Beoordelingen van Cafe De Paris

129 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.5
129 beoordelingen
datum score
Willy
Beoordeeld op: 12/01/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel tevreden over het eten . Vriendelijke...

Heel tevreden over het eten . Vriendelijke baas .

Raf L.
Beoordeeld op: 04/01/2019
Raf L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten. En vriendelijke bediening....

Heel lekker eten. En vriendelijke bediening.

MOHAMED aly F.
Beoordeeld op: 01/01/2019

Le restaurant était fermé. Une grosse bourde...

Le restaurant était fermé. Une grosse bourde de votre part. Pas fiable du tout.

Gerald J.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Gerald J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Went to the restaurant 30mins before booking...

Went to the restaurant 30mins before booking time to find the restaurant was CLOSED! The were accepting bookings even though they had no intention of being open. We were completely let down on New Years Eve having to try and find somewhere to eat without a reservation.

Carine G.
Beoordeeld op: 28/12/2018
Carine G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was een vlotte en vriendelijke bediening....

Het was een vlotte en vriendelijke bediening. En er was meer dan genoeg lekker eten. Lekkere varkenswangetjes.

Etienne V.
Beoordeeld op: 19/12/2018

alles ok...

alles ok

Dirk
Beoordeeld op: 18/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Omdat ondanks onze online reservatie via tableb...

Omdat ondanks onze online reservatie via tablebooker wij voor een gesloten deur stonden. Blijkt dat Café de Paris gesloten is op maandag- en dinsdagavond. Misschien kan iemand de online reservaties updaten?

Gino
Beoordeeld op: 16/12/2018
Gino beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren aangenaam verrast met de keuze die...

We waren aangenaam verrast met de keuze die we voorgeschoteld kregen, namelijk Gentse waterzooi en Stoofvlees van varkenswangetjes. Enig minpuntje is dat de tafels op de benedenverdieping wat te dicht bij elkaar staan, maar de vriendelijke bediening en de aangename sfeer maken dan ook veel goed.

Stefaan S.
Beoordeeld op: 16/12/2018
Stefaan S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zeer lekker....

Het eten was zeer lekker.

Patrick H.
Beoordeeld op: 10/12/2018
Patrick H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde...

Alles was in orde

datum score