Beoordelingen van Eetkaffee Multatuli

830 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
830 beoordelingen
datum score
[anonymous]
Beoordeeld op: 10/02/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Misschien is het een bewuste keuze van jullie,...

Misschien is het een bewuste keuze van jullie, maar wij vonden het jammer dat er na de formule niet meer bij ons gekomen is om drank op te nemen. We hadden gerust wat meer kunnen consumeren en opbrengen voor jullie. Toch een zeer leuke ervaring en goede service!

Yvan D.
Beoordeeld op: 06/02/2018
Yvan D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

snelle bediening op de zaterdagavond tijdens...

snelle bediening op de zaterdagavond tijdens de Lichtfeesten. - lekker gegeten- reservatie is vlot gegaan - vriendelijk personeel

Ina
Beoordeeld op: 06/02/2018
Ina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk,aangename omgeving,snelle service P...

Vriendelijk,aangename omgeving,snelle service Prijs,kwaliteit

Willem
Beoordeeld op: 05/02/2018
Willem beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename, vlotte en vriendelijke atmosfeer,...

Aangename, vlotte en vriendelijke atmosfeer, attente bediening en heel mooi kader. En natuurlijk : met veel zorg bereide gerechten, veel en lekkere (bio) groenten aan een eerlijke prijs.

Cecilia
Beoordeeld op: 05/02/2018
Cecilia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

leuke omkadering, gezellig, vlotte bediening,...

leuke omkadering, gezellig, vlotte bediening, lekker eten, uitstekende prijs-kwaliteit

Hilde
Beoordeeld op: 05/02/2018
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was echt lekker, een enorme keuze...

Het eten was echt lekker, een enorme keuze qua drank en gerechten. Leuk kader, eerder "studentiekoos", maar wel gezellig. De tafeltjes waren aan de "kleine" kant. Maar we hebben wel genoten van het lekkere eten!

[anonymous]
Beoordeeld op: 04/02/2018
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Waan was faan...

Waan was faan

Cynthia K.
Beoordeeld op: 04/02/2018
Cynthia K. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Wonderful meal...

Wonderful meal

Linda
Beoordeeld op: 02/02/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Mijn man was zeer tevreden over de tapilla,...

Mijn man was zeer tevreden over de tapilla, die was supermals, mijn wilde eend was helaas wat te ver uitgebakken en taai, maar de smaak was wel ok. Het personeel, vriendelijk, maar wel gehaast. Ook het eten was er vlug, er mocht een beetje tijd tussen de tapas en het hoofdgerecht gezeten hebben. We waren al op een uurtje buiten... Over het algemeen genomen: wel ok, niet groots, voor een snelle hap zit je zeker goed, beetje onpersoonlijk misschien ( weinig interactie )...

Benjamin B.
Beoordeeld op: 01/02/2018
Benjamin B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er gezellig, vlot, lekker, en dat voor...

Het was er gezellig, vlot, lekker, en dat voor een schappelijke prijs.

datum score