Beoordelingen van 't Gents Fonduehuisje

273 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
273 beoordelingen
datum score
Antoine
Beoordeeld op: 26/07/2019
Antoine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het Fonduehuisje is er niet meer....

Het Fonduehuisje is er niet meer.

Patrick
Beoordeeld op: 14/04/2019

We stonden voor gesloten deuren. De zaak staat...

We stonden voor gesloten deuren. De zaak staat over te nemen.

Iris
Beoordeeld op: 11/03/2019
Iris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het restaurant bestaat niet meer....

Het restaurant bestaat niet meer.

placeholder
Hilde
Beoordeeld op: 16/02/2019

Erg om een bevestiging te krijgen van de reserv...

Erg om een bevestiging te krijgen van de reservatie en dan ter plaatse te moeten zien dat het restaurant definitief gedloten is.

Philippe
Beoordeeld op: 10/02/2019

Niet over het restaurantbezoek, maar jullie...

Niet over het restaurantbezoek, maar jullie accuratie! Waar zijn jullie met bezig? Wij krijgen bevestiging van onze reservatie en uiteindelijk staan wij daar voor gesloten deuren. Het restaurant bestaat niet meer...

Lucía
Beoordeeld op: 03/02/2019
Lucía beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het is gesloten...

Het is gesloten

Eveline
Beoordeeld op: 22/10/2018
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik...

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik vond het lekker maar nogal eentonig. Er was geen kindermenu beschikbaar voor onze dochter. :-/ Bij de fondue miste ik wat variatie in vlees. Vlees op basis van gehakt vind ik namelijk ook heel lekker bij een fondue en onze dochter ook. :-) De sausjes en de salade die erbij werden gereserveerd waren heel lekker. We moesten wel 5€ extra betalen voor nog een portie sla, dat vind ik er wat over. Het was wel een gezellige avond!

Mariken D.
Beoordeeld op: 22/10/2018
Mariken D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen...

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen werd moeilijk en alle kleren ruiken nog dagen vies.

Geert D.
Beoordeeld op: 07/10/2018
Geert D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens...

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens klanten binnen komen n'a ons moeten ze niet voorkruipen voor mooie plaats te hebben als dit elders geweest had hij ene tegen zijn ore. Hoop dat de opdienster hem heb aangesproken daarover zoals we gevraagd hebben. Anders van jullie zaak niets te zeggen zou anders geen 4maal komen groetjes.

datum score