Beoordelingen van 't Gents Fonduehuisje

267 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
267 beoordelingen
datum score
Eveline V.
Beoordeeld op: 22/10/2018
Eveline V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik...

Mijn ervaring was Goed maar niet wauw. Ik vond het lekker maar nogal eentonig. Er was geen kindermenu beschikbaar voor onze dochter. :-/ Bij de fondue miste ik wat variatie in vlees. Vlees op basis van gehakt vind ik namelijk ook heel lekker bij een fondue en onze dochter ook. :-) De sausjes en de salade die erbij werden gereserveerd waren heel lekker. We moesten wel 5€ extra betalen voor nog een portie sla, dat vind ik er wat over. Het was wel een gezellige avond!

Mariken D.
Beoordeeld op: 22/10/2018
Mariken D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen...

De fondue lucht was om te snijden. Ademhalen werd moeilijk en alle kleren ruiken nog dagen vies.

Geert D.
Beoordeeld op: 07/10/2018
Geert D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens...

Omdat goed was één minpuntje als er nog eens klanten binnen komen n'a ons moeten ze niet voorkruipen voor mooie plaats te hebben als dit elders geweest had hij ene tegen zijn ore. Hoop dat de opdienster hem heb aangesproken daarover zoals we gevraagd hebben. Anders van jullie zaak niets te zeggen zou anders geen 4maal komen groetjes.

Stijn
Beoordeeld op: 06/10/2018

Lekker. Elk jaar opnieuw....

Lekker. Elk jaar opnieuw.

Peter D.
Beoordeeld op: 01/10/2018
Peter D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Trage bediening...

Trage bediening

Victor V.
Beoordeeld op: 27/09/2018
Victor V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrade...

Vriendelijke bediening. Heerlijk vlees. Aanrader.

Patrick
Beoordeeld op: 15/09/2018
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellige en vriendelijke bediening....

Super gezellige en vriendelijke bediening. Goed eten.zeker een aanrader.wij komen hier zeker nog terug

Ann V.
Beoordeeld op: 15/09/2018
Ann V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand...

Vriendelijke bediening, behulpzaam voor iemand in de rolwagen, klein maar gezellig,prijs kwaliteit goed, fondue was lekker en zeker genoeg met de menu zouden we zeker teveel gehad hebben.

Monique A.
Beoordeeld op: 26/08/2018
Monique A. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft...

Gezellig restaurant. Idee van fondue blijft leuk.

datum score