Beoordelingsscore
7.1 Gebaseerd op 6 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
6 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Colinda
Beoordeeld op: 04/08/2017
Colinda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke Spareribs, leuke tent

Heerlijk gegeten, dr lekkerste spareribs!

yves
Beoordeeld op: onbekend

De naam Spare rib café niet waardig

Sorry, maar dit zijn echt al de slechtste ribben die ik ooit heb gegeten in mijn leven. Niet uitgebakken, gewoon opgewarmd en vol met vet.. Mijn vrouw vroeg een visbrochette, 4 kleine stukjes vis zaten erop voor 18€ Echt schandalig. Dan nog maar te zwijgen over de bediening. Tafels plakken, sausjes krijg je na 10 keer vragen enz... gewoonweg SLECHT

Dieter
Beoordeeld op: onbekend

Vergeet Amadeus maar...

Onder de indruk... Deze plek stond al een tijdje op m'n todo lijst, maar heeft zeker niet ontgoocheld. We kwamen er aan, was bomvol. Na 10 minuutjes wachten kregen we een tafeltje toegewezen. Service was vriendelijk en correct, ribbetjes om van te smullen. M'n tafelgenoot was evenzeer onder de indruk. Zo erg zelfs dat we de hele avond over het restaurant gebabbeld hebben. Voor mij heeft Amadeus al een tijd af gedaan. Doe mij maar Sparerib Caffee vanaf nu!

Marc
Beoordeeld op: onbekend

Gentse Feesten 22 juli 2013

Een complete offday voor het Sparerib Caffee. Vandaag liep alles in het honderd op het (te grote) terras: eten op tafel maar nog geen bestek of bijhorende sausjes, onvoldoende en onbekwame obers die hier en daar (lege) glazen over tafel kieperden en tegen de straatstenen smeten. Een typisch verschijnsel van de Gentse Feesten: men wil té veel waardoor de kwaliteit volledig uit het oog verloren wordt. Less is more, ook hier. Eerder ook al geweest (buiten de Gentse Feesten) en toen was alles in orde.

andy
Beoordeeld op: onbekend

Heerlijke ribbetjes en in tegenstelling tot...

Heerlijke ribbetjes en in tegenstelling tot 'Gekroonde Hoofden' hier geen brood, maar wel keuze uit frieten of aardappel met kruidenboter. Bediening wat traag doordat het simpelweg altijd hartstikke vol zit in het weekend. Reserveren dus zeker aan te raden!

Peter
Beoordeeld op: onbekend

Als je van Sparerib kluiven houdt ben je hier...

Als je van Sparerib kluiven houdt ben je hier aan het goede adres. Voor een redelijke prijs (ja, blijf een NL'er) onbeperkt kluiven. Sausjes erbij en friet of een gepofte aardappel met look. Wat mij betreft een blijvertje!

Alle beoordelingen van dit restaurant