Beoordelingen van Rasoi

101 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
101 beoordelingen
datum score
Michel
Beoordeeld op: 17/09/2021
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekende maaltijd, lekkere wijnen, bijzonder...

Uitstekende maaltijd, lekkere wijnen, bijzonder vriendelijke ontvangst en bediening!

Jurgen
Beoordeeld op: 16/08/2021
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker, gezellig, vlotte en vriendelijke...

Zeer lekker, gezellig, vlotte en vriendelijke bediening. Dit voor een zeer schappelijke prijs!

hector
Beoordeeld op: 14/08/2021
hector beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

They serve really tastefull traditional indian...

They serve really tastefull traditional indian food! Looking forward to try out more or there dishes à la carte.

Johnny
Beoordeeld op: 08/08/2021
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker toffe mensen...

Lekker toffe mensen

Evelien
Beoordeeld op: 06/08/2021
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

A night to remember with superb food (try the...

A night to remember with superb food (try the tasting menu of several dishes!), great service and a nice setting, all for a very reasonable price. They will be seeing me again very soon!

Anthony
Beoordeeld op: 29/07/2021

lekker eten ! vriendelijke bediening ! Veel...

lekker eten ! vriendelijke bediening ! Veel keuze op de menukaart !

Connie
Beoordeeld op: 25/07/2021
Connie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

Yvan
Beoordeeld op: 15/07/2021
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon een heel goeie keuken...

Gewoon een heel goeie keuken

Johnny
Beoordeeld op: 11/07/2021
Johnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten aanrader...!!!...

Lekker eten aanrader...!!!

Suryesha
Beoordeeld op: 09/07/2021
Suryesha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Amazing offers, Good food and I felt nostalgic...

Amazing offers, Good food and I felt nostalgic eating my culture's food after a long time. The prices were acceptable.

datum score