Beoordelingen van Rasoi

45 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
45 beoordelingen
datum score
christa
Beoordeeld op: 13/10/2019
christa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, vlotte bediening en vriendelijk....

Heel lekker, vlotte bediening en vriendelijk. Het is een aanrader voor wie van vegetarisch houdt, ook niet vegetariërs komen aan hun trekken.

Lieke
Beoordeeld op: 11/10/2019
Lieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super vriendelijke bediening en onwijs lekker...

Super vriendelijke bediening en onwijs lekker eten!!

Mayank
Beoordeeld op: 29/09/2019
Mayank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

It was a nice experience and atmosphere was...

It was a nice experience and atmosphere was quite good along with good quality food.

Lili
Beoordeeld op: 02/09/2019

Na een bevestiging van reservatie stonden we...

Na een bevestiging van reservatie stonden we voor een gesloten deur. Met de melding uitzonderlijk gesloten. Dit zonder bericht te krijgen van het restaurant terwijl we een eindje van het Genste wonen

Mathieu
Beoordeeld op: 14/08/2019
Mathieu beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Juist 2 punten : Netheid ( bv terrastafel was...

Juist 2 punten : Netheid ( bv terrastafel was niet proper ) en opvolging bediening mag sneller

Alex
Beoordeeld op: 10/06/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super vriendelijk personeel, meer dan voldoende...

Super vriendelijk personeel, meer dan voldoende eten en rijk aan diverse smaken en geuren. Echt een aanrader!!

Hélène
Beoordeeld op: 08/06/2019
Hélène beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel is zeer vriendelijk, lekker eten...

Het personeel is zeer vriendelijk, lekker eten in voldoende grote hoeveelheden.

Jacqueline
Beoordeeld op: 24/05/2019
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening en erg lekker geget...

Zeer vriendelijke bediening en erg lekker gegeten van het buffet. Heerlijke geuren en kruiden en de pittigheid precies goed. Wij gaan nog terug.

Daan
Beoordeeld op: 20/05/2019
Daan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel goed; basic maar zeer vriendelijke bedieni...

heel goed; basic maar zeer vriendelijke bediening!

Nathalie D.
Beoordeeld op: 22/02/2019
Nathalie D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Kennis gemaakt met een waaier aan intense smake...

Kennis gemaakt met een waaier aan intense smaken en kleurrijke gerechten!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in