google map
Budget
RESTAURANT AKDENIZ
9000 GENT Turkse
GOK 2
9000 GENT Turkse, Grill, Pizza
CICKOFTEM
9000 GENT Turkse
GOK
9000 GENT Turkse
'T STOOFPOTJE
9000 GENT Belgische, Turkse
10.0
Resto Gök
9000 GENT Turkse
BLACK PLAZA
9000 GENT Belgische, Franse, Turkse
ANKARA
9000 GENT Turkse
Restaurant Gok 's 2
9000 GENT Turkse
URFA KEBAP
9000 GENT Turkse, Grill
Pitta03
9000 GENT Turkse
Snack Esra
9000 GENT Turkse
Doner Kebab Anadolu
9000 GENT Turkse
ISTANBUL
9000 GENT Turkse
OZGEM
9000 GENT Turkse, Pizza
Emirdag Koftecisi
9000 GENT Turkse
DEDEOGLU
9000 GENT Turkse
SULTAN'S
9000 GENT Turkse
Gok 2
Turkse, Grill, Pizza
Gok
Turkse
't Stoofpotje
Belgische, Turkse
Black Plaza
Belgische, Franse, Turkse
Urfa Kebap
Turkse, Grill
Ozgem
Turkse, Pizza
Restaurants in Gent

Gent, één van demooiste historische steden in Europa met de leukste restaurants!

Gent is de hoofdstad van de Vlaamse provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Leie en wordt ook wel de Bloemenstad genoemd dankzij de vele bloem-en plantenkwekerijen die zich rondom de stad bevinden.

Gent biedt u een waaier aan mogelijkheden. Naast de prachtige hotels, de trendy winkels, cafés en vele culturele en historische bezienswaardigheden, vindt u er ook tal van heerlijke restaurants in verschillende prijsklassen.

De stad combineert een indrukwekkend verleden met een levendig heden. Talrijke toeristen bezoeken deze historische stad het hele jaar door. Gent telt heel wat bezienswaardigheden. Naast twee middeleeuwse burchten, 19 musea, vijf abdijen en drie begijnhoven, treft men er tientallen kerken en historische gebouwen aan.

Het Gravensteen

Het Gravensteen is één van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Gent. Deze burcht werd vroeger bewoond door de Graven van Vlaanderen maar werd nadien gebruikt als muntslagerij, gerechtshof en gevangenis met folterkamers. Vandaag kunt u in het Gravensteen onder meer de gevarieerde collectie marteltuigen, de uitgebouwde pijnkamer en de treurige vergeetput bezoeken.

Patershol

Het Patershol is een middeleeuwse wijk die bestaat uit een uiterst gezellige wirwar van kleine straatjes en steegjes. U vindt er allerlei soorten restaurants maar u kunt er ook de verschillende historische gevels bewonderen. Deze wijk werd in de jaren ’80 volledig gerestaureerd en is nu één van de pronkstukken van de stad Gent.

Stedelijk Museum voor Actuele Kunst (S.MA.K.)

Het S.M.A.K. is het grootste museum voor hedendaagse kunst in Vlaanderen. Dankzij een verzameling van meer dan 2000 werken en de vele tentoonstellingen die er georganiseerd worden, is het museum bekend tot ver buiten de stadsgrenzen.

Of u nu de stad bezoekt voor zaken of als toerist, de stad Gent heeft altijd wel iets voor u in petto!

Resto.be biedt u een ruime keuze aan restaurants in Gent tegen de beste prijzen! Heel wat Gentse restaurants kunt u ook online reserveren.