Beoordelingen van Greek Time

31 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
31 beoordelingen
datum score
Michiel
Beoordeeld op: 12/09/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

- lekker eten - snelle service - ideaal voor...

- lekker eten - snelle service - ideaal voor een informele, zakelijke lunch

Martine
Beoordeeld op: 08/09/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten...

Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten aan een eerlijke prijs.

Eric
Beoordeeld op: 02/08/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke...

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke omgeving. Ik kan niets bedenken waar ik minder tevreden over zou kunnen zijn!

Barbara
Beoordeeld op: 22/07/2019
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel, lekker en gezond eten,...

Vriendelijk personeel, lekker en gezond eten, mooi kader, gezellig.

Nicole
Beoordeeld op: 21/07/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename sfeer ; zeer vriendelijk personeel...

Aangename sfeer ; zeer vriendelijk personeel en zeer lekker eten.

Eddy
Beoordeeld op: 21/07/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd pico bello...

Altijd pico bello

Daphné
Beoordeeld op: 15/07/2019
Daphné beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd gezellig tafelen in Greek Time. Leuke...

Altijd gezellig tafelen in Greek Time. Leuke sfeer, lekker eten en vriendelijke bediening. Mooi terras vooraan en achteraan (ook overdekt gedeelte). Echt een aanrader!

Martine
Beoordeeld op: 13/07/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijk. Lekkere verse vis. De beste...

Supervriendelijk. Lekkere verse vis. De beste zelfgemaakte frietjes en verse muntthee. Voor herhaling vatbaar !

Eddy
Beoordeeld op: 12/07/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend...

Uitstekend

Christophe
Beoordeeld op: 09/07/2019

Goede verwelkoming, en lekker eten.... aanrader...

Goede verwelkoming, en lekker eten.... aanrader

datum score