Beoordelingen van Van Der Valk Hotel Drongen

704 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
704 beoordelingen
datum score
Freddy
Beoordeeld op: 29/11/2021
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Aangenaam kader. Ontbijt...

Vriendelijk personeel. Aangenaam kader. Ontbijt met zeer veel keuze en zeer goede producten. En zeer proper.

Peter
Beoordeeld op: 29/11/2021
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gevarieerd en lekker aanbod in ontbijtbuff...

Zeer gevarieerd en lekker aanbod in ontbijtbuffet. Vriendelijke bediening.

Claudya
Beoordeeld op: 28/11/2021
Claudya beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Supper gezellig stekje, Ik heb hier enorm...

Supper gezellig stekje, Ik heb hier enorm van genoten! Het onbijt was ook heel lekker, ook de koffie was 10/10! Ik kom zeker terug!

Carl
Beoordeeld op: 27/11/2021
Carl beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vriendelijke en snelle bediening, aangename...

Vriendelijke en snelle bediening, aangename sfeer en kader Lekker maaltijden

Nicolas
Beoordeeld op: 25/11/2021
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer uitgebreid ontbijt buffet en voldoende...

Zeer uitgebreid ontbijt buffet en voldoende ruimte in de mooie zaal. Voor herhaling vatbaar..

Bovijn
Beoordeeld op: 22/11/2021
Bovijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Het buffet was heerlijk, de koffie overheerlijk...

Het buffet was heerlijk, de koffie overheerlijk. De kindjes hebben zich goed geamuseerd in de speelhoek. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

Filip
Beoordeeld op: 22/11/2021
Filip beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Er is een uItgebreid buffet. En de zaal heeft...

Er is een uItgebreid buffet. En de zaal heeft een aangename inrichting.

Liesbet
Beoordeeld op: 22/11/2021
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

- vriendelijk personeel en heel lekker eten -...

- vriendelijk personeel en heel lekker eten - gereserveerde tafel stond klaar - corona-proof omgeving: pas gevraagd, mondmaskers op, tafels goed uit elkaar

Chris
Beoordeeld op: 20/11/2021
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en bediening. Mooi buffet....

Vriendelijk onthaal en bediening. Mooi buffet.

Rosita
Beoordeeld op: 20/11/2021
Rosita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Corona Sage. Vriendelijke ontvangst en bedienin...

Corona Sage. Vriendelijke ontvangst en bediening

datum score