Keuken
Franse 
Budget
Openingsuren
Nu gesloten Toon alle uren
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 58 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
58 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
pierre
Beoordeeld op: onbekend

Déconvenue totale

En entrée "Bisque Garnalen", ok correcte. Commandé des anguilles rôties, le serveur m'apporte un plat avec du cabillaud, renvoyé le plat.Attente de +/- 15 minutes puis reviens avec les anguilles grasses et indigeste.Les frites qui accompagne mon plat également grasses et indigeste.Commandé un "Cappucino Italiaans" pour mon épouse et nous avons reçu un "Capucino à la française" j'ai fait la remarque au serveur comme réponse "Ha bon" celui-ci n'a pas proposé de le changer????Sur la note j'ai du faire rectifier le café et le cabillaud qui sont plus chères.La réponse du serveur "c'est une erreur, aucun geste commercial. Dommage la vue et l’endroit sont agréable, mais l'impression générale ressemble a une affaire qui périclite.

placeholder
Johan
Beoordeeld op: onbekend

Eénmalige ervaring

Al veel over gehoord en dus maar eens uitgeprobeerd. Eerste tegenvaller: de uitbater die toelaat dat de hond des huizes vrij in het restaurant rondloopt en bijgevolg ook toelaat dat er klanten met honden komen eten. Bovendien werd aan de tafel naast ons nog een dekentje aangeboden zodat de hond op een stoel mee aan tafel kon zitten... - Zoals ik hier al eerder kon lezen: mevrouw bedient inderdaad de klanten met een baby op de arm... nadien werd de kleine in een babystoel achter de bar gezet waar hij lustig lawaai kon maken.... - tweede tegenvaller: € 12,00 voor een gin-tonic.... en € 7,65 voor een fles bruiswater van 1 liter..... Het eten op zich was lekker. Er moet dringend wat bijgeschaafd worden in de zaal, en misschien de prijzen van sommige dranken toch eens herbekijken. Was goed voor één keer!

placeholder
Nefasta Treafleiw
0 Favorieten
Beoordeeld op  24/11/2015

inderdaad heel juist

Carlo
Beoordeeld op: onbekend
Carlo beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

"Crèche t'heilig huizeke"

Net terug van een etentje met simpa vrienden langs de pittoreske Leieoever. Recht in de crèche binnengelopen waar de plaatselijke boerin met kind op de arm elk die zich binnen waagt, de menu op de mouw spelt in kakeltaal. Gelukkig was het eten lekker. Gemiddelde brasserie niveau met eerlijke prijs kwaliteit. T' huizeken is aant zinken vrees ik. BC Oostende.

placeholder
Nefasta Treafleiw
0 Favorieten
Beoordeeld op  21/11/2015

heel juist

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Hier boeren ze achteruit.

Wat ooit een lekkere eetgelegenheid was is nu gedegradeerd tot een waardeloos etabissement. Bediening door zeer jonge werkkrachten was onvriendelijk en onverzorgd. Een der vrouwelijke obers was constant met een pasgeboren kind (van haarzelf?) bezig. Daarbij een prijskaartje dat dubbel zoveel waard was dan het geleverde voedsel. Hier kom ik nooit meer terug.

roger
Beoordeeld op: onbekend

onvriendelijk personeel

Begin maart werd een vriend in een rolstoel geweigerd om de belachelijke reden dat zijn rolstoel een vlotte bediening belemmerde. Dit is ongehoord ! Er was nochtans plaats op het terras en binnen.

Cris
Beoordeeld op: onbekend

geen aanrader

matige kwaliteit eten, slechte prijs kwaliteitsverhouding, service niet tevreden (kelner had zweetgeur)

christine
Beoordeeld op: onbekend

het was heel aangenaam en lekker en verzorgd

we hebben een aangename avond meegemaakt met een verzorgde bediening en lekker eten en mooi kader

Dirk
Beoordeeld op: onbekend

matig

Slechte bediening, aan de rand van grof.

Rudi
Beoordeeld op: onbekend

prachtige omgeving

Dit restaurant heeft een prachtige ligging aan de leie. Buiten eten brengt, dicht bij de leie brengt een zeer goede sfeer. Zeer gezellig ! Eten was lekker bereid. Een aanrader.

Alle beoordelingen van dit restaurant