Beoordelingen van Pietje Pek

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
89 beoordelingen
datum score
Chris
Beoordeeld op: 06/01/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke ontvangst Super bediening Hee...

Heel vriendelijke ontvangst Super bediening Heel lekker gegeten

Su
Beoordeeld op: 22/12/2019
Su beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer toffe, vriendelijke bediening! Er hangt...

Zeer toffe, vriendelijke bediening! Er hangt daar een familiale sfeer, echt aangenaam! En het eten was TOP!!

carlos
Beoordeeld op: 18/12/2019
carlos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

eten lekker en genoeg iets beter kan het bestek...

eten lekker en genoeg iets beter kan het bestek opgeblonken zijn (vaatwassporen)

Pierre
Beoordeeld op: 25/11/2019
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Tevreden zoals altijd! Super chateaubriand...

Tevreden zoals altijd! Super chateaubriand met lekkere baksaus en frietjes zoals thuis ! Zelfs de hond ziet ons graag thuiskomen met een klein restje ! Pierre en claudine

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 10/11/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig en lekker eten,vriendelijke servi...

Zeer gezellig en lekker eten,vriendelijke service.Gaan zeker terug

Veronika
Beoordeeld op: 20/10/2019
Veronika beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten Bediening niet altijd even vlot Gev...

Lekker eten Bediening niet altijd even vlot Gevraagd om niet aan de keukendeur te zitten , er werd rekening mee gehouden

Mertens
Beoordeeld op: 07/10/2019
Mertens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening. Wachttijd viel goed mee ook al was het er druk. Gezellig zitten, wel lawaaierig. Minpuntje : als je een hoofdgerecht van 30€ besteld en je vraagt een portie fritten bij, dat je hier dan nog eens 2€ extra voor moet betalen. Ook geen groenten gekregen bij onze hoofdgerechten ( vispanneke en scampi’s).

Guy
Beoordeeld op: 28/09/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was goed!...

het was goed!

Charles
Beoordeeld op: 26/08/2019
Charles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goed...

zeer goed

Marnix
Beoordeeld op: 24/08/2019
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken...

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken paling. Zeer vriendelijke bediening door zo een lief klein madammeke met kort blond haar. Top !

datum score