Beoordelingen van Pietje Pek

62 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
62 beoordelingen
datum score
Annelies W.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Annelies W. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bijzonder vriendelijk onthaal. Zeer lekkere...

Bijzonder vriendelijk onthaal. Zeer lekkere en degelijke keuken voor een betaalbare prijs.

Pieter-Jan D.
Beoordeeld op: 25/03/2019
Pieter-Jan D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed eten, Goeie bediening, leuke/aangename...

Goed eten, Goeie bediening, leuke/aangename ober

Bernard
Beoordeeld op: 18/03/2019
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit van het vlees was super. Reuzebrochet...

Kwaliteit van het vlees was super. Reuzebrochet en Ierse steak smolten als boter in de mond. Ook de warme groentjes en de vers gemaakte mayonaise waren heel lekker. Juist heel spijtig dat er geen bankcontact/visa aanwezig is om te betalen.

annemie c.
Beoordeeld op: 04/03/2019
annemie c. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

goede bediening...

goede bediening

kristof b.
Beoordeeld op: 24/02/2019
kristof b. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening Lekker gegeten....

Vlotte bediening Lekker gegeten.

Patrick
Beoordeeld op: 18/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou...

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou gewoon meeluisteren. Te veel tafels in kleine ruimte.

Michiel
Beoordeeld op: 10/02/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangename en spontane bediening. De keuken...

Heel aangename en spontane bediening. De keuken liet een paar kleine steekjes vallen maar de zaal ving deze perfect op. Het eten zelf was kwaliteitsvol.

Els D.
Beoordeeld op: 27/01/2019
Els D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi...

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi's van de chef , zeer vlotte bediening en wij komen zeker terug

Liselore
Beoordeeld op: 26/01/2019
Liselore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes...

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes bij de vleesschotels zijn eerder beperkt (enkel warm terwijl een fris slaatje niet zou misstaan). Vriendelijke en vlotte bediening. Zorg dat je voldoende cash bij je hebt want je kan hier niet met de kaart betalen...

Janik C.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Janik C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service...

Lekker eten, goede service

datum score