Beoordelingen van Pietje Pek

83 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
83 beoordelingen
datum score
Annie
Beoordeeld op: 07/10/2019
Annie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening....

Superlekker gegeten. Vriendelijke bediening. Wachttijd viel goed mee ook al was het er druk. Gezellig zitten, wel lawaaierig. Minpuntje : als je een hoofdgerecht van 30€ besteld en je vraagt een portie fritten bij, dat je hier dan nog eens 2€ extra voor moet betalen. Ook geen groenten gekregen bij onze hoofdgerechten ( vispanneke en scampi’s).

Guy
Beoordeeld op: 28/09/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

het was goed!...

het was goed!

Charles
Beoordeeld op: 26/08/2019
Charles beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer goed...

zeer goed

Marnix
Beoordeeld op: 24/08/2019
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken...

Heel lekkere steak, kipbrochette en gebakken paling. Zeer vriendelijke bediening door zo een lief klein madammeke met kort blond haar. Top !

jaap
Beoordeeld op: 18/08/2019
jaap beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen...

Vlotte reservering ontspannen sfeer missen de warme groentes die er voorheen wel waren 8

Sylvie
Beoordeeld op: 11/08/2019

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op...

Wij hadden gereserveerd voor 6 personen op 10/8, komen daar toe en gesloten. Nooit verwittigd !

ESTELLA
Beoordeeld op: 30/07/2019

stonden voor een gesloten deur rede vakantie...

stonden voor een gesloten deur rede vakantie vanaf 22/7

marnix
Beoordeeld op: 14/07/2019
marnix beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening. Super vriendelijk ....

Vlotte bediening. Super vriendelijk .

martine
Beoordeeld op: 14/07/2019
martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier...

Bij Pietje Pek ben je altijd gelukkig! Hier vind je de beste mosselen van de streek! En de de ontvangst is er fantastisch! Wij zijn er al lang van overtuigd! Groetjes, Martine

placeholder
Koenraad
Beoordeeld op: 07/07/2019
Koenraad beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!...

Prijs-kwaliteit heel goed. Verzorgde gerechten!!!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in