Beoordelingen van Pietje Pek

57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
57 beoordelingen
datum score
Patrick
Beoordeeld op: 18/02/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou...

Te luidruchtig. Je kan gesprekken naast jou gewoon meeluisteren. Te veel tafels in kleine ruimte.

Michiel
Beoordeeld op: 10/02/2019
Michiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel aangename en spontane bediening. De keuken...

Heel aangename en spontane bediening. De keuken liet een paar kleine steekjes vallen maar de zaal ving deze perfect op. Het eten zelf was kwaliteitsvol.

Els D.
Beoordeeld op: 27/01/2019
Els D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi...

prijs/kwaliteit dik in orde mega lekkere scampi's van de chef , zeer vlotte bediening en wij komen zeker terug

Liselore
Beoordeeld op: 26/01/2019
Liselore beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes...

Goede prijs-kwalitietverhouding. De groentjes bij de vleesschotels zijn eerder beperkt (enkel warm terwijl een fris slaatje niet zou misstaan). Vriendelijke en vlotte bediening. Zorg dat je voldoende cash bij je hebt want je kan hier niet met de kaart betalen...

Janik C.
Beoordeeld op: 21/01/2019
Janik C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service...

Lekker eten, goede service

Raymond C.
Beoordeeld op: 13/01/2019
Raymond C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke mensen een paar kleine puntje...

Zeer vriendelijke mensen een paar kleine puntjes Bij de kreeft mag er wel een pincetje liggen als ook een vochtig doekje bij We komen terug

katelijne D.
Beoordeeld op: 13/01/2019
katelijne D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles prima in orde!...

Alles prima in orde!

Gie
Beoordeeld op: 17/12/2018
Gie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk, vlot en professioneel...

Zeer vriendelijk, vlot en professioneel

Inge
Beoordeeld op: 16/12/2018
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super vriendelijk personeel !!!( sophie)...

Super vriendelijk personeel !!!( sophie)

Dirk
Beoordeeld op: 15/12/2018
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, leuk interieur, vlotte - vriendeli...

Lekker eten, leuk interieur, vlotte - vriendelijke - bedienin

datum score