Beoordelingen van Blomme

273 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
273 beoordelingen
datum score
ruben
Beoordeeld op: 24/10/2020
ruben beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner

Slecht ontvangst, seeveerders waren niet bepaal...

Slecht ontvangst, seeveerders waren niet bepaald vriendelijk.

Tine
Beoordeeld op: 15/10/2020
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was er op een veilige manier lekker en...

Het was er op een veilige manier lekker en gezellig. En toch wel een beetje anders dan de klassieke keuken.

Bart
Beoordeeld op: 02/10/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Gezellig en lekker eten. Fijne bediening....

Gezellig en lekker eten. Fijne bediening.

Hendrik
Beoordeeld op: 01/10/2020
Hendrik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bediening zeer aangenaam. Lekkere originele...

Bediening zeer aangenaam. Lekkere originele voorhapjes. Zeer rustig mooi kader om te zitten met wijze muziek. Tafels op voldoende afstand. Eten was subliem, werkelijk schitterend. Daarna kreeg ik wat ik niet opkreeg mee in een doggy bag. Stapte gelukkig buiten. Zeker voor herhaling.

Roland
Beoordeeld op: 25/09/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Erg lekker en verzorgd, zoals steeds!...

Erg lekker en verzorgd, zoals steeds!

Hilde
Beoordeeld op: 25/09/2020
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Mooi kader Vriendelijke bediening Super lekker...

Mooi kader Vriendelijke bediening Super lekker eten

Jessie
Beoordeeld op: 20/09/2020
Jessie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Menu werd aangekondigd met een assortiment...

Menu werd aangekondigd met een assortiment van bijgerechten dat waren gewoon aardappelen en boontjes. Wijn pas geserveerd wanneer eten op was.

Roland
Beoordeeld op: 18/09/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was weer bijzonder lekker en verzorgd!...

Het was weer bijzonder lekker en verzorgd! Bedankt!

Jan
Beoordeeld op: 14/09/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

HEEEL lekker en vriendelijk, het was een tijdje...

HEEEL lekker en vriendelijk, het was een tijdje geleden maar we gaan vaker komen. Ook normaal eten voor kinderen en niet de zoveelste kaaskroket of kippen nuggets met frietjes die ze voorgeschoteld krijgen

Liza
Beoordeeld op: 13/09/2020
Liza beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten en vriendelijke bediening!...

Heel lekker eten en vriendelijke bediening!

datum score