Beoordelingen van Botta'n Ik (de Nieuwe Visbank)

121 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
121 beoordelingen
datum score
Ilse
Beoordeeld op: 14/12/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een topadresje! Zeer aangename sfeer, perfecte...

Een topadresje! Zeer aangename sfeer, perfecte bediening en heerlijke gerechtjes!

Sandra
Beoordeeld op: 09/12/2019
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was super lekker, geen klachten. De...

Het eten was super lekker, geen klachten. De belichting was wel iets te donker als je met een aantal 80 jarige mensen aan tafel zit om de kaart te lezen, maar buiten dit was het perfect.

Karel
Beoordeeld op: 02/12/2019
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Na 3 keer (zelfs heel) tevreden bij "Botta"...

Na 3 keer (zelfs heel) tevreden bij "Botta" gedineerd te hebben, wilden we ook deze keer één van onze vrienden laten kennis maken met dit leuke restaurant.Deze keer beviel het ons echter minder goed. Vooreerst was de ontvangst heel wat minder hartelijk. Geen van beide zaakvoerders was blijkbaar aanwezig.Voor deze gelegenheid hadden we graag een glaasje champagne besteld, maar ... er was geen champagne !!?? En komt daarbij dat we er, op één tafel na ,alleen zaten, wat meteen een andere sfeer schept.

Candy
Beoordeeld op: 30/11/2019
Candy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Super lekker! Warm ontvangst. Aanrader!...

Super lekker! Warm ontvangst. Aanrader!

Marita Schroeven
Beoordeeld op: 26/11/2019
Marita Schroeven beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker, er was een uitstekende...

Het was heel lekker, er was een uitstekende dienst. De avond is aangenaam verlopen. We komen zeker nog terug.

Guido
Beoordeeld op: 23/11/2019
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijk,gezellig en lekker eten...

vriendelijk,gezellig en lekker eten

Jan
Beoordeeld op: 18/11/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was een erg aangename kennismaking. We...

Het was een erg aangename kennismaking. We werden persoonlijk en hartelijk ontvangen. Het bedieningspersoneel was attent en alert. We kregen een heel lekkere maaltijd voorgeschoteld. Hier komen we terug.

Betty
Beoordeeld op: 18/11/2019
Betty beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Steeds tevreden, uitmuntend eten, alle bazen...

Steeds tevreden, uitmuntend eten, alle bazen en personeel supervriendelijk van jong tot oud !!!! Een aanrader.....

Hilde
Beoordeeld op: 18/11/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten, prima service en vriendelijk...

Lekker gegeten, prima service en vriendelijk personeel

PAUL
Beoordeeld op: 18/11/2019
PAUL beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals altijd super Lekker, super Vriendelijk...

Zoals altijd super Lekker, super Vriendelijk een top restaurant waar eten een plezier is. Zeken aan te raden.

datum score