Beoordelingen van De Lammekeshoeve

1706 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
1706 beoordelingen
datum score
Paul
Beoordeeld op: 06/02/2023
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

LEKKER, fijne sfeer en erg goede ontvangst...

LEKKER, fijne sfeer en erg goede ontvangst en bediening. staat bij onze favorieten.

Ilona
Beoordeeld op: 05/02/2023
Ilona beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Mooi kader, gezellig, vriendelijk personeel...

Mooi kader, gezellig, vriendelijk personeel dat zowel bij de aankomst als bij het vertrek aandacht schenkte. Super lekker eten! Bediening top! Het advies over de bakwijze en het waarom, werd enorm geapprecieerd! Wij komen zeker terug! Toprestaurant. Ilona

Luc
Beoordeeld op: 05/02/2023
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en super lekker eten. De Lammekeshoeve stelt nooit teleur!

Danny
Beoordeeld op: 05/02/2023
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte, vriendelijk welkom en bediening...

Vlotte, vriendelijk welkom en bediening

Steven
Beoordeeld op: 04/02/2023
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie

Beste, over het algemeen waren we wel tevreden,...

Beste, over het algemeen waren we wel tevreden, super goede bediening maar het hoofdgerecht was niet ok, we hadden 2 x stoofvlees besteld, stoofvlees was niet warm, dit heb ik gemeld, stoofvlees werd vervangen door warme porties maar het stoofvlees zal bijna allemaal vol met bindweefsel, niet echt smakelijk. Wou opnieuw niet meer klagen en hebben het zo gelaten. Toch in het achterhoofd of we nog zouden terugkomen ? Nu reageer ik via deze mail omdat u vraagt hoe het geweest was. Vandaar mijn reactie. Mvg, Steven

Karin de Jong Bergmans
Beoordeeld op: 04/02/2023
Karin de Jong Bergmans beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel aangename sfeer met attente, lieve bedieni...

Heel aangename sfeer met attente, lieve bediening. Eten was uitstekend.

Julie
Beoordeeld op: 03/02/2023
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds word je in de watten gelegd, het...

Zoals steeds word je in de watten gelegd, het eten is voortreffelijk, super vriendelijk personeel die ook weet waarover ze spreken. Zeer professioneel. Ik ben nog steeds fan, na al die jaren!

Leen
Beoordeeld op: 02/02/2023
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Hartelijke ontvangst. Aangename en professionel...

Hartelijke ontvangst. Aangename en professionele bediening. Lekker eten.

Marina
Beoordeeld op: 02/02/2023
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening....

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening. Spijtig dat er geen rekening gehouden werd met de vraag voor de plaats van onze tafel. Misschien volgende keer wel :) ?

Sandry
Beoordeeld op: 01/02/2023
Sandry beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere lunch, goede service, aangename locatie...

lekkere lunch, goede service, aangename locatie!

datum score