Beoordelingen van Mamma Mia

40 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
40 beoordelingen
datum score
Geert
Beoordeeld op: 01/12/2019
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en vriendelijke bediening, democrat...

Lekker eten en vriendelijke bediening, democratische prijzen! Echte Italiaanse in the house, altijd goed. Wij gaan zeker nog is terug.

Johan
Beoordeeld op: 27/10/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede service, heel vriendelijk...

Lekker eten, goede service, heel vriendelijk bediening. Gezellige omgeving. Kortom een aanrader

Rik
Beoordeeld op: 21/10/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

We hebben een goed uur moeten wachten op ons...

We hebben een goed uur moeten wachten op ons eten, wat we toch vrij lang vonden.

Rene
Beoordeeld op: 20/10/2019
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig, Scampi diavolo en scampi van de...

Gezellig, Scampi diavolo en scampi van de chef waren niet of zeer weinig gekruid. Maar het blijft 1 van onze lievelings restaurants

guido
Beoordeeld op: 17/10/2019
guido beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker gegeten...

Zeer lekker gegeten

Guy
Beoordeeld op: 14/10/2019
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Muziek was te luid, te lange wachttijden, temep...

Muziek was te luid, te lange wachttijden, temepratuur in het restaurant was veel te warm en te bedrukt door onvoldoende afzuiging (te veel etensgeuren in de lucht) , Voorgerecht: gepaneerde scampi's met tartaarsaus: scampi's veel te heet gebakken waardoor ze licht aangebrand waren , uitgedroogd vanbinnen en rubberachtig van structuur geworden. hoofdgerecht tagliatelli met gerookte zalm was prima. gegrilde gamba's waren gewoon open onder de grill gelegd zonder enige toevoeging van kruiding of olie waardoor ze vrij smaakloos waren.

Hilde
Beoordeeld op: 13/10/2019
Hilde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, perfecte wachttijden...

Vriendelijke bediening, perfecte wachttijden tussen de gerechten. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Ruime porties en lekker eten!

Simonne
Beoordeeld op: 22/09/2019
Simonne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Lekkere wijn !...

Vriendelijk personeel. Lekkere wijn !

Wim
Beoordeeld op: 19/08/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten en prima bediening Lekkere wijn...

Lekker eten en prima bediening Lekkere wijn

chris
Beoordeeld op: 19/08/2019
chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, goede bediening, fijn gezelschap...

lekker, goede bediening, fijn gezelschap

datum score