Beoordelingen van Int Hofken

471 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
471 beoordelingen
datum score
Kris
Beoordeeld op: 17/10/2019
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijke bediening. Mooi interieur. Ruime...

Vriendelijke bediening. Mooi interieur. Ruime kaart. Lekker gegeten

Rudi
Beoordeeld op: 17/10/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

eten en bediening OK...

eten en bediening OK

Kamiel
Beoordeeld op: 17/10/2019
Kamiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De keuze was te beperkt voor lunch tov diner....

De keuze was te beperkt voor lunch tov diner. Dit was niet duidelijk als je via de site de menukaart bekeek.

etienne
Beoordeeld op: 17/10/2019
etienne beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

alles naar wens...

alles naar wens

Lisa
Beoordeeld op: 05/10/2019
Lisa beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten. Bij...

Vriendelijke bediening en lekker eten. Bij vraag om aanpassing van een gerecht werd dit zonder problemen uitgevoerd. Gezellige sfeer.

Rik
Beoordeeld op: 23/09/2019
Rik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was ons eerste bezoek. Het personeel is...

Het was ons eerste bezoek. Het personeel is vriendelijk, het eten lekker. Kortom een aanrader.

LUC
Beoordeeld op: 08/09/2019
LUC beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer aangenaam kader en dito bediening. Al...

Zeer aangenaam kader en dito bediening. Al wat we op ons bord kregen was mooi gepresenteerd en super lekker + van goede kwaliteit. Het verschil zat hem ook in de details: flesje water op tafel, brood mooi gepresenteerd, drank snel beschikbaar, leuke amuse, vraag om bakwijze steak, verse slagroom op het ijs, alles steeds mooi afgeruimd en goede timing van alle gangen, enz... Complimenten ook aan de keuken!

Kristel
Beoordeeld op: 07/09/2019
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Sauzen die geserveerd werden ondermaats, niet...

Sauzen die geserveerd werden ondermaats, niet lekker. Voorgerecht bord st.jacobsnoot koud

Rudi
Beoordeeld op: 07/09/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening en lekker eten. Onze...

Vriendelijke bediening en lekker eten. Onze vraag om het dessert van de seizoensmenu te switchen werd ook ingewilligd.

Cindy
Beoordeeld op: 26/08/2019
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

aangenaam en rustig kader, vriendelijk en gedie...

aangenaam en rustig kader, vriendelijk en gedienstig personeel, lekker eten

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in