Beoordelingen van Bistro Bon Appetit

644 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
644 beoordelingen
datum score
Kathleen
Beoordeeld op: onbekend

Het eten viel niet zo mee deze keer. Bij mij...

Het eten viel niet zo mee deze keer. Bij mij iets te droog, bij mij vriendin was de kip niet zo lekker en te nat (saus). Wel vriendelijke bediening.

Manuela
Beoordeeld op: onbekend

Bij aankomst was de tafel nog vuil van vorige...

Bij aankomst was de tafel nog vuil van vorige bezoekers. De bistro was op dat moment nog leeg, maar een andere tafel was blijkbaar niet mogelijk. Er werd ons voorgesteld om in de loungezetels het aperitief te nemen. Na een half uur hadden we nog steeds de mogelijkheid niet gekregen om iets te drinken te bestellen, terwijl de mensen die na ons waren binnengekomen allemaal voorzien waren van drank en sommige zelfs van het voorgerecht. We hebben het maar opgegeven en een restaurant gezocht waar we wel welkom waren. Bon Appetit in Haacht? Voor mij nooit meer!

feys
Beoordeeld op: 10/08/2018

omdat ik niet reserveerde......

omdat ik niet reserveerde...

Nancy
Beoordeeld op: 30/01/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker! Maar het was wel frisjes...

Het eten was lekker! Maar het was wel frisjes binnen! Aanrader: alles is goed afstoffen, geen propere indruk!

Trisjka
Beoordeeld op: 14/04/2018
Trisjka beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening en eten was heel goed/lekker. Je...

Bediening en eten was heel goed/lekker. Je moet niet te lang wachten op je eten. Het is er ook gezellig qua interieur. Meer hoeft het voor ons niet te zijn :)

Katrien
Beoordeeld op: 20/02/2018
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De zaak geeft een heel mooie en trendy indruk....

De zaak geeft een heel mooie en trendy indruk. Toch kunnen ze dit niet waarmaken tijdens de service. De bediening is heel rommelig en je moet lang wachten op simpele zaken als een warme (?) koffie en milkshake voor de kinderen. Nadien hebben we ook nog een hele tijd op ons ontbijt zelf moeten wachten en ook dat kwam dan in stukken en brokken op de tafel. Heel spijtig, want het eten was lekker en royaal. Ook de bediening was verder vriendelijk, maar je verwacht van een ontbijtzaak dat ze lekkere, warme koffie snel serveren SAMEN met een simpel ontbijtje.

Monique
Beoordeeld op: 03/12/2017
Monique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De service was vriendelijk maar traag en we...

De service was vriendelijk maar traag en we moesten moeite doen om de aandacht van de kelners te krijgen. De veget. Schelpjes pasta had geen smaak en buiten wat rucola bovenop ook geen kleur.

Simon C.
Beoordeeld op: 05/11/2017
Simon C. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was lekker. De service moet wel veel...

Het eten was lekker. De service moet wel veel beter. Er zat geen systeem in. Als ze iets kwamen bij zetten namen ze lege dingen niet mee terug. Afruimen ging sowieso vrij moeizaam (af en toe eens een stuk) en het drinken duurde ook zeer lang voor het er stond (pas 10 min na het eten en het is niet dat het eten zo snel op tafel stond...). Het eten zelf was wel zeer lekker en ook meer dan genoeg. We hebben er zeker van genoten.

Samantha
Beoordeeld op: 25/01/2017
Samantha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

vriendelijke ober die zijn gasten niet in het...

vriendelijke ober die zijn gasten niet in het oog houd!,telkens we iets nodig hadden van drank of dergelijke konden we wachten tot hij ons gezien had na vele bewegingen...te lang eigenlijk,hij moet zelf vragen of we iets van drinken willen bijbestellen als hoofdgerecht opgenomen word en ons niet laten wachten als we hoofdgerecht al bijna op hebben...bij aankomst deed hij gewoon verder met tafels afkuisen terwijl wij met 5 vrouwen stonden te wachten in de inkom...vroeg ook de naam niet van de reservering...1 vrouw was ontevreden over het bestelde eten ,nl ,kalkoenstoofpotje ,amper 3 stukjes vlees in ,wel superlekkere saus!,dan is dit voor de prijs dan eigenlijk wel miniem!,tijdens het eten vroeg hij al of we nog een dessertje wilden,zoniet ,kon hij de kok nr huis sturen...om 21u zaten we daar eigenlijk al in een onaangename kilte...verwarming stond vermoedelijk al lager of zelfs af...spijtig als je je vrienden meeneemt naar iets nieuws om te eten en het dan dik tegenvalt...

Sigrid
Beoordeeld op: 14/03/2020
Sigrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is altijd weer moeilijk kiezen met zo'n...

Het is altijd weer moeilijk kiezen met zo'n gevarieerde kaart . De bediening is rustig en vriendelijk en het lekkers verrast elke keer weer. Uitstekende prijs-kwaliteit!

datum score