Beoordelingen van Brouwershof

825 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
825 beoordelingen
datum score
Herbert
Beoordeeld op: 26/02/2020
Herbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een goeie keuken, vriendelijke bediening in...

Een goeie keuken, vriendelijke bediening in een aangename omgeving. Je kan er effe op rust komen met een tas koffie of iets sterkers. De eigen merken genieten natuurlijk de voorkeur wat begrijpelijk is in het brouwershof!!!

Liesbeth
Beoordeeld op: 25/02/2020
Liesbeth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening, vriendelijk personeel, erg...

vlotte bediening, vriendelijk personeel, erg lekker, niet te duur, gezellige sfeer

lut
Beoordeeld op: 25/02/2020
lut beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Gezellig zitten. Vriendelijke en snelle service...

Gezellig zitten. Vriendelijke en snelle service. Lekker eten.

Tisem
Beoordeeld op: 24/02/2020
Tisem beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Heel mooi brasserie! Personeel was vriendelijk...

Heel mooi brasserie! Personeel was vriendelijk en het eten was héél lekker. Zeker een aanrader!

Stephane
Beoordeeld op: 24/02/2020
Stephane beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijk en attent personeel. Goede keuken...

Vriendelijk en attent personeel. Goede keuken en gezellige atmosfeer. Wij komen hier vaker eten en altijd content geweest. Stéphane

Linda
Beoordeeld op: 24/02/2020
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig... Snelle , vriendelijke bediening... ...

Gezellig... Snelle , vriendelijke bediening... En dan nog is lekker ook Voor ons dichtbij....dus wat wil een mens nog meer

Marcel
Beoordeeld op: 23/02/2020
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer tevreden over het gekozen gerecht: "steak"...

Zeer tevreden over het gekozen gerecht: "steak" blauw-wit Goede bediening Aangenaam interieur Perfecte parking

Pieter Herman
Beoordeeld op: 22/02/2020
Pieter Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede ontvangst, gezellig kader en lekker eten...

Goede ontvangst, gezellig kader en lekker eten !

Albatros
Beoordeeld op: 22/02/2020
Albatros beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker gegeten voor de correcte prijs...

lekker gegeten voor de correcte prijs

Nadine
Beoordeeld op: 22/02/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, lekker eten. Prijs/kwal...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Prijs/kwaliteit in goed evenwicht.

datum score