Beoordelingen van Brasserie Driepunt

930 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
930 beoordelingen
datum score
Rohnny
Beoordeeld op: 09/03/2020
Rohnny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

Sofie
Beoordeeld op: 08/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ruime keuze aan gerechtjes en het eten was...

Ruime keuze aan gerechtjes en het eten was super lekker. Bovendien zat het restaurant helemaal vol maar werden we toch vlot bediend. We hebben er een heel aangename avond gehad!

Yvan
Beoordeeld op: 03/03/2020
Yvan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijk Snelle bediening Maaltijden OK Corr...

Vriendelijk Snelle bediening Maaltijden OK Correct afgehandeld

Freddy
Beoordeeld op: 02/03/2020
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles prima verzorgd, en goed eten...

Alles prima verzorgd, en goed eten

Errol
Beoordeeld op: 01/03/2020
Errol beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Obers waren vrij arrogant en zaten met hun...

Obers waren vrij arrogant en zaten met hun vingers in de kommetjes met frieten toen die aan tafel gebracht werden En als ik een koffie bestel of andere drank verwacht ik toch dat die voor mij neergezet word en niet bij mijn tafelgenoten of waar plaats is

Alain
Beoordeeld op: 28/02/2020

Lekkere diner bij een gezellige sfeer. Restaura...

Lekkere diner bij een gezellige sfeer. Restaurant wordt geleid door top patron.

Danny
Beoordeeld op: 23/02/2020
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Telkens goede service, snelle bediening, vriend...

Telkens goede service, snelle bediening, vriendelijk, grote keuzemogelijkheid en lekker eten. Prijs kwaliteit is in orde

Dennis
Beoordeeld op: 17/02/2020
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel Snelle bediening Super...

Vriendelijk personeel Snelle bediening Super lekker eten kortom een echte aanrader!

Rudi
Beoordeeld op: 11/02/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle bediening. Lekker gegeten....

Snelle bediening. Lekker gegeten.

Joelle
Beoordeeld op: 09/02/2020
Joelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was zeer lekker, dit mag gezegd worden,...

Alles was zeer lekker, dit mag gezegd worden, en ook de bediening verliep vlot

datum score