Beoordelingen van Alsput

54 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
54 beoordelingen
datum score
Magda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 25/03/2019
Magda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en lekker eten....

Vriendelijke bediening en lekker eten.

Linda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en vriendelijke mensen...

Heel lekker en vriendelijke mensen

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/03/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goed gegeten en vlot bediend. Ze hebben er...

Goed gegeten en vlot bediend. Ze hebben er zelfs Picon met bier als aperitief.

Marina
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 18/03/2019
Marina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer aangename ontvangst, het voorgestelde...

zeer aangename ontvangst, het voorgestelde menu was zeer lekker, meer dan voldoende, er werd zelfs een tweede keer vlees aangeboden wat voor ons zeker niet nodig was, er was voldoende tijd tussen de gerechten waardoor we ook van het uitgebreide dessert nog konden genieten zeker een pluspunt; lift naar de toiletten op niveau -1

Arlette
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/03/2019

Uitstekend Belgische keuken met echte smaak....

Uitstekend Belgische keuken met echte smaak. Uitbundige borden (we vertrekken met volle buiken !). Gerechten op een simpel maar mooie wijze gepresenteerd. Een aanrader !

Muriel
Beoordeeld op: 24/02/2019

Zeer lekker gegeten in een aangename sfeer....

Zeer lekker gegeten in een aangename sfeer.

Marcel D.
Beoordeeld op: 03/11/2018
Marcel D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles volgens de regels en in orde vriendelijke...

Alles volgens de regels en in orde vriendelijke ontvangst en het eten was in orde,

Gilbert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 15/10/2018
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Goed gevuld bord, lekker , vriendelijk en...

Goed gevuld bord, lekker , vriendelijk en eerlijke prijzen. Niet dat we met honger nog een frietkot moesten opzoeken zoals het bij ' te sjieke' eetgelegenheden kan voorkomen. De wachttijd was een beetje aan de lange kant deze keer, maar dat kan eens voorvallen in bepaalde omstandigheden. Waren er niet de eerste keer en komen zeker nog terug.

martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2018
martine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker wel lange wachttijd!!!...

Het eten was lekker wel lange wachttijd!!! Het interieur heeft wel een opfris beurt nodig is wat oudbollig

An
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2018
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening en leuke sfeer,...

Heel vriendelijke bediening en leuke sfeer, het eten is ook best ok, vooral de chocomousse als dessert was heerlijk. Goede prijs/kwaliteit

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in