Beoordelingen van Alsput

54 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
54 beoordelingen
datum score
Eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst en bediening. Het restau...

Vriendelijk ontvangst en bediening. Het restaurant was gezellig mede door de grote lichtinval. De lunch was gewone keuken maar wel lekker. De drankenkaart was zeker niet duur, alleszins voor herhaling vatbaar.

Jean L.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2018
Jean L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Woensdag hadden wij gereserveerd voor vrijdagmi...

Woensdag hadden wij gereserveerd voor vrijdagmiddag. De bevestiging van onze reservatie hadden we ook gekregen; Aangekomen bij Alsput bleek men daar niet op de hoogte te zijn van onze reservatie. Alles was volzet wegens koffietafel. Onze geplande uitstap viel in 't water . De goesting was volledig over !!!!

guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2018
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit dik in orde...

prijs kwaliteit dik in orde

theo v.
Beoordeeld op: 15/06/2018
theo v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker met een vlotte bediening...

Eten was lekker met een vlotte bediening

Gerda
Beoordeeld op: 14/05/2018
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs en kwaliteit is zeker in orde (wel opvolg...

prijs en kwaliteit is zeker in orde (wel opvolgen als er veel volk is dat de frietjes niet te plat zijn)

Gerda
Beoordeeld op: 24/04/2018
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vlotte bediening , we konden op ons gemak eten...

vlotte bediening , we konden op ons gemak eten ( het kwam niet op een half uurtje ) heel goed eten en meer dan genoeg !!!

Jean V.
Beoordeeld op: 09/04/2018
Jean V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We genoten van een lekker dinertje met een...

We genoten van een lekker dinertje met een vriendelijke bediening in een aangenaam Kader!

Linda
Beoordeeld op: 03/04/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Vlotte bediening. Lekker eten. Alleen nogal...

Vlotte bediening. Lekker eten. Alleen nogal verschoten bij de verkeerde eindafrekening dat natuurlijk direct opgelost werd.

Jean-Pierre
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2018
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

eten goed ,mooi opgediend ,vriendelijke bedieni...

eten goed ,mooi opgediend ,vriendelijke bediening, prijselijk. een aanrader

Nadine
Beoordeeld op: 10/02/2018
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitzonderlijk vriendelijk, bekommerde en goeie...

Uitzonderlijk vriendelijk, bekommerde en goeie bediening. Het was er rustig en alhoewel we met 10 waren, verstonden we mekaar allemaal heel goed, zodat de conversatie fijn was! De opstelling rond één geheel tafels in vierkant (of rond) was top! Wij komen zeker weer!

datum score