Beoordelingen van Alsput

54 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
54 beoordelingen
datum score
Jean L.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2018
Jean L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Woensdag hadden wij gereserveerd voor vrijdagmi...

Woensdag hadden wij gereserveerd voor vrijdagmiddag. De bevestiging van onze reservatie hadden we ook gekregen; Aangekomen bij Alsput bleek men daar niet op de hoogte te zijn van onze reservatie. Alles was volzet wegens koffietafel. Onze geplande uitstap viel in 't water . De goesting was volledig over !!!!

martine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 12/10/2018
martine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker wel lange wachttijd!!!...

Het eten was lekker wel lange wachttijd!!! Het interieur heeft wel een opfris beurt nodig is wat oudbollig

Guy
Beoordeeld op: 22/10/2017
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Voor bovengenoemde punten, ware het niet dat...

Voor bovengenoemde punten, ware het niet dat ze mijn tafel vergeten te reserveren waren....., Ik kom er al een 15 jaar, niet om de week maar sporeadisch bij een of andere gelegenheid. Toch vind ik dat er wel wat meer frietjes vanaf de eerste keer mogen worden geserveerd, vroeger was dat wel zo. Ook, indien men een wijn kiest van een kleine tiental jaren zou hij mogen gedecanteerd worden voor het uitschenken, om droesem te vermijden. Voor de rest, fijne bediening, en een lekkere maaltijd, aangename sfeer. Het is niet omdat ik hierboven mijn mening heb gezegd dat ik niet meer zal komen, integendeel Dank, Guy Van hoorde

Hugo
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 08/10/2017
Hugo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte dienst en vriendelijke bediening...

Vlotte dienst en vriendelijke bediening

Eddy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 11/10/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk ontvangst en bediening. Het restau...

Vriendelijk ontvangst en bediening. Het restaurant was gezellig mede door de grote lichtinval. De lunch was gewone keuken maar wel lekker. De drankenkaart was zeker niet duur, alleszins voor herhaling vatbaar.

Jean-Pierre
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 20/03/2018
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

eten goed ,mooi opgediend ,vriendelijke bedieni...

eten goed ,mooi opgediend ,vriendelijke bediening, prijselijk. een aanrader

guy
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2018
guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs kwaliteit dik in orde...

prijs kwaliteit dik in orde

theo v.
Beoordeeld op: 15/06/2018
theo v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was lekker met een vlotte bediening...

Eten was lekker met een vlotte bediening

Gilbert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 09/10/2017
Gilbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Hier geen gerechten op de kaart met 'dure benam...

Hier geen gerechten op de kaart met 'dure benamingen' of heel ' poetische omschrijvingen ' , die weinig inhoud hebben en waar men nadien wegens te weinig op het bord en niet gestilde honger een frietkot moet opzoeken, wel correct gebrachte smakelijke schotels , voldoende vol, zodat men niet langs dat frietkot moet.

Rolande
Beoordeeld op: 30/09/2017
Rolande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Er was redelijk veel volk+ een feestje en de...

Er was redelijk veel volk+ een feestje en de service heeft goed gevolgd. Alles was lekker. Ze zijn ook verschillende keren komen vragen of alles ok was. Dus houden ze de klanten toch in oog.. Wij zullen terugkomen.

datum score