We hebben nog geen foto's van dit restaurant
Een foto toevoegen
placeholder
Keuken
Bistro 
Budget
€€
Sluitingsdagen
maandag, dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag
Contact
Toon telefoonnummer Email
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.6 Gebaseerd op 9 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
9 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
Erik
Beoordeeld op: onbekend

Ontgoocheling

Op een zaterdagavond in een quasi leeg restaurant, met een eerder bistro-achtig interieur: ontvangst was prima, de rest minder. De menu zonder aangepaste wijnen aan €45: indien met 6 of meer wordt op de kaart duidelijk maar weinig diplomatisch vermeld dat het menu verplicht is maar bij navraag bleek de kok die avond flexibel. De hapjes bij het aperitief: een leisteentje met daarop een stukje bloedworst met een krokant zoet merguintje geplaatst op een dun vleugje mousse van foie gras (smaakloos), een bolletje geroosterde geitekaas (smaakloos), en een stukje wildpaté met confituur (lekker). Voorgerecht met vel gebakken zeebaars op rissotto: de vis was net teveel gebakken, de rissotto was als rijstpap, en in een veel te grote portie in verhouding tot de vis. Hoofdgerecht was fazantfilet met 2 spruitjes, 4 amandelkroketjes (mini), een kleine soeplepel champignons en een donkere dikke saus die naar wildfond smaakte maar ook iets teveel naar industriële saus smaakte. De fazant was drooggebakken, en de combinatie met de 2 spruiten is niet geslaagd. Diegenen die de menu met aangepaste wijnen kozen (€55) kregen hele kuipglazen volgeschonken. Het dessert daarentegen was wel geslaagd: prima crême brulée, heel lekkere appeltaart en een geslaagde moelleux. Samengevat: eerder bistrot dan restaurant, met een niet geslaagde keuken.

Dimi
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker en verrassend, zeker de creme brulé...

Heel lekker en verrassend, zeker de creme brulée met lavendel. Sfeervol ingericht . Persoonlijk vond ik de porties absoluut niet klein. Een aanrader!

Dimi
Beoordeeld op: onbekend

Heel lekker en verrassend, zeker de creme brulé...

Heel lekker en verrassend, zeker de creme brulée met lavendel. Persoonlijk vond ik de porties absoluut niet klein. Een aanrader!

Jos
Beoordeeld op: onbekend

Goed maar kleine portie's...

Goed maar kleine portie's

Frederik
Beoordeeld op: onbekend

Opnieuw fantastisch gegeten. Het degustatiemen...

Opnieuw fantastisch gegeten. Het degustatiemenu met de aangepaste wijnen was een streling voor alle zintuigen. De combinatie van smaken is echt subliem. Ik raad dit restaurant in ieder geval aan iedereen aan van wie ik weet dat ze verfijnde keuken kunnen appreciëren. Het was mooi weer dus konden we een hele avond op het gezellige terras tafelen, wat de sfeer enkel ten goede kwam. Ook de bediening was uitstekend.

AKIM
Beoordeeld op: onbekend

gisterenavond fantastisch lekker gegeten. goeie...

gisterenavond fantastisch lekker gegeten. goeie service. lekker eten en zeer goeie wijn. goeie prijs/kwaliteit. een aanrader

Jan
Beoordeeld op: onbekend

Een leuk interieur, aangename bediening en...

Een leuk interieur, aangename bediening en erg lekker eten mooi geserveerd. Zeker een aanrader !

Frederik
Beoordeeld op: onbekend

Je eet er in een zeer mooi kader en het eten...

Je eet er in een zeer mooi kader en het eten is uitmuntend en stijlvol gepresenteerd. Het aperitief kan genuttigd worden in de wijnkelder wat voor extra sfeer zorgt. Een aangename verrassing, ook qua prijs! Zeker een aanrader!

Sophie
Beoordeeld op: onbekend

heel aangenaam verrast bij binnengaan restro:la...

heel aangenaam verrast bij binnengaan restro:lange beige wand met groene fluoverlichting leidt je naar het mooie terras achteraan. We werden heel vriendelijk onthaald. Het eten was heeeel lekker, zeker de risotto met scampi, meloen en gorgonzola is de mooite waard, snoekbaars was ook heel verzorgd. Een heel uitgebreide en verzorgde wijnkaart met wijnen aan betaalbare prijzen.Enkele minpuntjes toch:*bediening was heel vriendelijk, maar 1 iemand voor 5 tafels is toch ietsje te weinig (hebben 2u30 aan tafel gezeten voor hoofdgerecht en koffie)*eten iets aan de dure kant voor een bistro/restoProficiat aan de kok en ook chapeau om u te durven vestigen in Hulste

Alle beoordelingen van dit restaurant