Heel goed 8.6 Score van 10 beoordelingen

SOMBRERO MEXICAN BARBECUE
SOMBRERO MEXICAN BARBECUE
SOMBRERO MEXICAN BARBECUE
SOMBRERO MEXICAN BARBECUE
SOMBRERO MEXICAN BARBECUE

Sombrero Mexican Barbecue

Genkersteenweg 52 3500 HASSELT

Keuken

Mexicaanse Grill Barbecue

Sluitingsdagen

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Contact

Toon telefoonnummer Email Website Facebook

Over dit restaurant

Bij Sombrero Mexican Barbecue zal je genieten op z’n mexicaans! in ons Mexicaans restaurant in Hasselt geniet je 3 uur of 1,5 uur lang van onbeperkt smullen van een Mexicaanse barbecue à volonté. Je drank is de hele avond inbegrepen. Spoel je gerechten door met frisse witte wijn, smakelijke rode wijn, zonnige sangeria, tequila-orange, bier of frisdanken,…

Klinkt als een droom? Dat is het niet! Je kiest zelf je vlees en bakt het gezellig op een barbecue-vurutje aan jouw tafel en smult volop van het Mexicaans buffet. Daarnaast geniet je onbeperkt van groenten, vlees, nagerechten én dranken.

Kortom: Ons mexicaans restaurant in Hasselt, Sombrero Mexican Barbecue is dé perfecte avond uit met je vrienden, vereniging, collega’s of familie, hombre!

facebook

Info

Faciliteiten RestoBookings Promotions, Real-time reserveerbaar, Kindermenu's, Parking, Faciliteiten mindervaliden Sfeer Eigentijds kader
Betalingsmogelijkheden Bancontact

10 personen schreven een beoordeling over restaurant SOMBRERO MEXICAN BARBECUE

Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze

Beoordelingsscore

8.6 Gebaseerd op 10 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
Sandra D. 
0 Favorieten
1 Beoordeling
Sandra D. beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 05/02/2017

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een...

Alles was lekker en het was zeer gezellig. Een minpuntje was de bevroren taart. Vele kinderen die al het fruit opaten boven het buffet aan de speelhoek. Ook bij de soepbroodjes hebben we stokbrood teruggevonden zonder inhoud, dit kan toch niet hygiënisch zijn, uiteraard is dit een verantwoordelijkheid voor de ouders.

Tine V. 
0 Favorieten
1 Beoordeling
Tine V. beveelt dit restaurant aan voor:
Beoordeeld op 22/01/2017

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En...

Omdat je rustig je eigen ding kan doen!!! En het concept is goed! Het eten is lekker en zeer vriendelijk personeel!!! Wat wil een mens nog meer!!!!

leekens g. 
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 13/11/2016

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet...

als het goed is mag dit vermeld worden ,niet alleen als het negatief is

Jos V. 
0 Favorieten
1 Beoordeling
Beoordeeld op 24/10/2016

was de eerste keer. Vriendelijk personeel ,...

was de eerste keer. Vriendelijk personeel , heel goede uitleg , lekker gegeten, niks gehaast . Aangenaam

El T
0 Favorieten
1 Beoordeling

Zeer geslaagd

Het is een tijdje niet goed geweest (waren toen andere uitbaters). Sinds de nieuwe uitbaters er zijn, is weer alles TOP! Heel vriendelijk, heel vers ... zoals het hoort! Zeker voor een aantal keren per jaar herhaalbaar!

Heidi Vanbrabant
25 Favorieten
15 Beoordelingen

Al bij al vrij goed

Soep was lekker had gekozen voor de Mexicaanse soep voorgerecht was ook lekker het vlees. De Chili von carne viel ook hoed mee verse fruit en groenten vlees viel ook goed mee de scampi's waren wat minder en slecht verwijderde darmkanaal. Tongrollettjes waren ook niet echt lekker maar de gemarineerde stukjes vlees en miniworstjes en balletjes waren wel lekker. Ook het aperitief was lekker. De gekoelde drank van tap was fris alleen het water in de kan wastafel lauw wat spijtig was. De champignonsaus was lekker. Frietjes waren ook lekker spijtig dat we wat later waren en ze de andere aardappelgerecht niet meer hebben bijgevuld. Maar ik denk dat we nog wel eens terug zullen gaan. Voor de rest vriendelijk personeel.

placeholder
Stela Jansen
0 Favorieten
1 Beoordeling

Super Goed....

we zijn zaterdagavond samen met kinderen en kleinkinderen gaan eten bij sombrero het was een zeer gezellige avond het eten was heel vers en heel lekker de kleinkinderen konden hun eten zelf kiezen dat vonden ze heel fijn de bediening was ook zeer goed de lege borden werden snel afgeruimd de avond was te vlug voorbij , we gaan zeker terug dus een goede aanrader bedankt sombrero.

placeholder
Mark Theunissen
0 Favorieten
1 Beoordeling

Super.

Zeer gezellige sfeer,vriendelijk personeel,heel lekker eten,prijs/kwaliteit dik in orde. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer!

placeholder
Jeannette van Dijk
0 Favorieten
1 Beoordeling

Dikke teleurstelling!

Gewoon rond uit slecht... Lauw bier uit de tap, niet of slecht verwijderde darm kanalen bij scampies, half uur lang lege kommen bij desserten... Niet een, maar echt gewoon alles daar was op... Wc papier op, blijkbaar geen aandelen in servetten, zoektocht achter kommetjes, 20 minuten moeten wachten op personeel om gril aan te steken, moet ik echt nog door gaan? Ah ja, de koffie was lekker :P , helaas kwam ik daar niet voor!

Alle beoordelingen van dit restaurant