Beoordelingen van Crudo

312 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
312 beoordelingen
datum score
Mehdi
Beoordeeld op: 20/05/2019
Mehdi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Beautiful restaurant with tasty dishes. I stron...

Beautiful restaurant with tasty dishes. I strongly recommend it if you like Italian food. Can’t wait to be back.

Stijn
Beoordeeld op: 19/05/2019

Heel verse keuken. Service kan wel beter. Ik...

Heel verse keuken. Service kan wel beter. Ik had de indruk dat er

Veerle
Beoordeeld op: 19/05/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Altijd uitkijken naar mijn linguini pescatore...

Altijd uitkijken naar mijn linguini pescatore ;-). Heerlijk!

Heidi
Beoordeeld op: 18/05/2019
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten vlotte bediening vriendelijk perso...

lekker eten vlotte bediening vriendelijk personeel.

Layke
Beoordeeld op: 16/05/2019
Layke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We werden goed ontvangen en er was een vlotte...

We werden goed ontvangen en er was een vlotte bediening. Zeer lekker eten in een heel gezellige omgeving.

Tiana
Beoordeeld op: 13/05/2019
Tiana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening was onaangenaam. Lang wachten...

De bediening was onaangenaam. Lang wachten tot we iemand kunnen roepen, kijken niet zoveel rond en komen onvriendelijk over. Het eten was super lekker!

Tatiana
Beoordeeld op: 12/05/2019
Tatiana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Elke keer is het personeel vriendelijk. De...

Elke keer is het personeel vriendelijk. De service is goed. Het eten is lekker en verzorgd.

Katrien
Beoordeeld op: 11/05/2019

Zeer vriendelijke bediening en super lekker...

Zeer vriendelijke bediening en super lekker eten!

Eline
Beoordeeld op: 09/05/2019
Eline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten! En super vriendelijk!...

Zeer lekker eten! En super vriendelijk!

datum score