Beoordelingen van Crudo

374 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
374 beoordelingen
datum score
Laura
Beoordeeld op: 12/10/2019
Laura beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top! Lekker eten en leuke sfeer!...

Top! Lekker eten en leuke sfeer!

Stephanie
Beoordeeld op: 07/10/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, leuke sfeer, zeer vlotte en vriend...

Lekker eten, leuke sfeer, zeer vlotte en vriendelijke bediening. Leuke avond onder vriendinnen gehad!

Christof
Beoordeeld op: 03/10/2019
Christof beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

goede ontvangst, lekker gegeten, goede bedienin...

goede ontvangst, lekker gegeten, goede bediening, zoals de vorige keren

Kim
Beoordeeld op: 01/10/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel vriendelijke en correcte bediening, heerli...

Heel vriendelijke en correcte bediening, heerlijke gerechtjes en een hele aangename gezellige sfeer! Dit was niet mijn eerste, maar zeker ook niet mijn laatste bezoek :)

Elly
Beoordeeld op: 29/09/2019
Elly beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het personeel van zaal tot keuken was gewoon...

Het personeel van zaal tot keuken was gewoon TOP. Vriendelijk, snel en niks was moeilijk of onmogelijk. Doe zo voort. Het eten was ook heel lekker.

Patrick
Beoordeeld op: 29/09/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het eten was lekker ... de service was minder...

Het eten was lekker ... de service was minder ... er werd onderscheid gemaakt tussen de klanten ... mensen, die water dronken als aperitief kregen olijfjes ... anderen met een volwaardige aperitief niet en het brood kwam ook pasbij het voorgerecht

Ann
Beoordeeld op: 24/09/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening......

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Vandebroek
Beoordeeld op: 17/09/2019
Vandebroek beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten, vriendelijke bediening, helemaal...

Lekker eten, vriendelijke bediening, helemaal top !

Peggy
Beoordeeld op: 15/09/2019
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

NIET TEVREDEN DUUR DUUR SCHANDALIG DUUR THIS...

NIET TEVREDEN DUUR DUUR SCHANDALIG DUUR THIS PASTA REST. HÉ EN MAX 2H AAN JE TAFEL MAFIAWET OF ZO?

carmen
Beoordeeld op: 11/09/2019
carmen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening, lekker eten. Al vond...

vriendelijke bediening, lekker eten. Al vond ik het eten iets minder uitgesproken lekker dan op 29 april 2019. toen nam ik vitello tonnato en een hoofdgerecht met vis.(nu niet meer op heet menu)

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in