Beoordelingen van Crudo

339 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
339 beoordelingen
datum score
Giuseppe
Beoordeeld op: 13/07/2019
Giuseppe beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Supervriendelijke onthaal, snelle bediening...

Supervriendelijke onthaal, snelle bediening en heerlijk gegeten in een ontspannen en zomerse sfeer

Patrick
Beoordeeld op: 04/07/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Pluspunten - Vriendelijke & vlotte bediening -...

Pluspunten - Vriendelijke & vlotte bediening - Mooi kader - Lekker eten Minpunten - Bereikbaarheid door (ernstige) wegenwerken in de onmiddellijke omgeving - Wanneer je buiten zit, last van vliegen aan tafel

David
Beoordeeld op: 30/06/2019
David beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We genoten van een leuke avond uit: zeer lekker...

We genoten van een leuke avond uit: zeer lekkere pasta, goede bediening. Plaatje was compleet!

Jozef
Beoordeeld op: 29/06/2019
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekker eten en vriendelijke bediening...

heel lekker eten en vriendelijke bediening

Cerpentier
Beoordeeld op: 29/06/2019
Cerpentier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Ja altijd zeer tevreden lekker eten en zeer...

Ja altijd zeer tevreden lekker eten en zeer vriendelijk personeel en snel... een aanrader!! Top gewoon!!

Dieter
Beoordeeld op: 29/06/2019
Dieter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Heel makkelijk parkeren, lekker eten, vlotte...

Heel makkelijk parkeren, lekker eten, vlotte bediening; Super!

Eddy
Beoordeeld op: 26/06/2019
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer lekker eten, goede bediening, parkeer...

Zeer lekker eten, goede bediening, parkeer mogelijkheden, een aanrader

Simon
Beoordeeld op: 25/06/2019
Simon beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Vriendelijke bediening, lekker eten. Pasta...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Pasta met burrata was top.

Koen
Beoordeeld op: 21/06/2019
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Professioneel + zeer lekker...

Professioneel + zeer lekker

Caroline
Beoordeeld op: 18/06/2019
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Eten en bediening prima maar de rokers misschie...

Eten en bediening prima maar de rokers misschien een tafel verder laten roken dan op ongeveer 2 m afstand van ons tafeltje?

datum score