Beoordelingen van Corda Bar

103 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
103 beoordelingen
datum score
Sabine
Beoordeeld op: 07/10/2018
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het was niet open...hadden we toch graag op...

Het was niet open...hadden we toch graag op voorhand geweten ☹️

Luc
Beoordeeld op: 07/10/2018
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Hadden gereserveerd voor zaterdagavond maar...

Hadden gereserveerd voor zaterdagavond maar het was niet open. Toch hebben we een reservering gekregen en ook nog een herinnering op onze reservatie gehad op vrijdag 05/10/18.

Karin
Beoordeeld op: 06/10/2018

De Cordabar is op vrijdag maar tot 15 uur geope...

De Cordabar is op vrijdag maar tot 15 uur geopend om iets te eten. Vreemd dat ik toch een bevestiging heb ontvangen en zelfs een herinnering. Nog vreemder dat ik nu de vraag krijg hoe mijn restaurantbezoek was gisterenavond. We hadden daar met 4 afgesproken en uiteindelijk konden we niet bij de cordabar terecht.

Geert
Beoordeeld op: 03/05/2018

Nog steeds wachtende op de btw bon; omwille...

Nog steeds wachtende op de btw bon; omwille van een verkeerde handeling. Eten was lekker.

ALEIDE
Beoordeeld op: 27/06/2018
ALEIDE beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

weinig flexibel onvriendelijk...

weinig flexibel onvriendelijk

Linda
Beoordeeld op: 26/03/2018
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

hamburgers waren niet warm genoeg en te weinig...

hamburgers waren niet warm genoeg en te weinig gebakken, varkenshaasje was taai, dit hebben we gemeld aan de ober, echt jammer, hebben de andere keren wel goed gegeten

Mieke
Beoordeeld op: 20/05/2018
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Er was maar 2 man personeel waardoor we meerder...

Er was maar 2 man personeel waardoor we meerdere keren alles moesten vragen. Ons eten kwam al toen aperitief nog niet op was en we geen andere drank hadden, ze kwamen geen drank bijvullen , moesten 3x naar de rekening vragen. Gelukkig was het eten wel lekker maar voor sommigen lauw

placeholder
Roza
Beoordeeld op: 03/05/2018
Roza beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlees van mijn 2 vrienden was niet goed gebakke...

Vlees van mijn 2 vrienden was niet goed gebakken. Toen stelde het personeel voor om dat goed te maken door een drankje aan te bieden. Op het kasticlet stonden die 2 dranken echter wel op plus nog een extra pint die niemand besteld heeft.

Ilse
Beoordeeld op: 18/03/2018
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Een deel van het eten was koud. De steak was...

Een deel van het eten was koud. De steak was niet a point gebakken en de portie veel tegen voor steppegras. Pasta vongole was veel te weinig aangezien de prijs. Pasta kost niets in aankoop en de saus kost normaal geen 20 euro. Als je dan de verhouding karbonade vergelijkt kloppen de porties niet onderling en met de prijzen. Het personeel was vriendelijk en de service was goed. Toch bedankt.

Lieve
Beoordeeld op: 23/08/2018
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was lekker, vriendelijke garçon (die met...

Eten was lekker, vriendelijke garçon (die met de donkere haren en bril) en minder volk dan gewoonlijk en dus rustig.

datum score