placeholder
Budget
Contact
Toon telefoonnummer Website
Bekijk alle restaurantgegevens
Beoordelingsscore
7.7 Gebaseerd op 8 beoordelingen
Service
Kwaliteit
Kader
8 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Door uw ervaringen te delen, helpt u anderen bij het maken van hun keuze
 
placeholder
Philip
Beoordeeld op: onbekend

Bistro SANS Luxe

Deze week met 7 (zeven) personen in het Magazijn gaan eten. Nadat ik de afgelopen jaren vele van mijn klanten naar het Magazijn doorverwezen heb om te gaan eten, ben ik er nu zelf eens gaan eten met een paar vrienden. Na de tafel toewijzing komt er een ober vragen of we iets willen drinken. Even later doet een andere ober hetzelfde en vertellen we ober 2 dat deze bestelling al is opgenomen. Drankjes worden op tafel gezet voor 6 personen. (we zijn met 7 !!!) Na een tijdje komt ober 1 terug om de maaltijd bestelling op te nemen. Vijf vd 7 personen bestellen een voorgerecht én een hoofdgerecht. De 2 andere gewoon een hoofdgerecht. (we vertelden elk na mekaar aan de ober wat we wilden bestellen maar dat bleek blijkbaar een beetje verwarrend voor hem). Zo bestellen we onder meer een Thaise soep, een salade met geitenkaas, een dagsoep en garnaalkroketten als voorgerecht. We maken de ober er ook attent op dat de 7de persoon haar drankje nog niet gekregen heeft, maar hij geeft hier geen gehoor aan. Er werd naar mijn mening zelfs niet naar deze opmerking geluisterd. Na ongeveer een half uur werd er een bord gebracht met Penne Arabiata. Niet door ons besteld dus wss een vergissing. We horen er 2 obers over discussiëren,. . . was er een misverstand vanuit de keuken ??? Ondertussen had de 7de persoon haar drankje gekregen. Het duurde ruim 45 minuten vooraleer onze bestelling aan tafel gebracht werd. Althans een deel van de bestelling. De garnaalkroketten en de dagsoep (die volgens ons toch het snelste klaar waren) werden dik 10 minuten later aan tafel gebracht. De Garnaalkroketten redelijk hard gebakken en de soep héél warm. Eén uur wachten voor een simpel gerecht ? ? ? Hoogst waarschijnlijk was er geen of bitter weinig communicatie tussen keuken en personeel. De obers vonden dat blijkbaar heel normaal. In tussentijd hebben we op géén enkel moment (tijdens dat uur) een ober gezien of gehoord die kwam vragen of alles in orde was en/o

Amana
Beoordeeld op: onbekend

Degelijk, maar enkele klachten

We zijn met 5 koppels gaan eten, dus met 10 in totaal. We hebben degelijk gegeten, maar ik heb toch wat enkele klachten. 1. Drie personen van ons gezelschap namen de pikante scampi met tagliatelli. Bij één persoon was die zeer pikant (de saus zag dieporanje van de pili pili) en bij de 2 andere personen was deze amper gekruid 2. De prijzen op de kaart zijn exclusief frietjes (+ 2.5EUR) of saus. Dit krijg je er standaard wel bij en dus mogen ze dat van mij ook standaard in de prijs zetten. Het staan in de kleine lettertjes op de kaart. 3. De porties waren goed, en als dessertje wilden we met 2 personen een klein dessertje: een kinderijsje leek ons geschikt. Die bestelling weigerde de ober echter op te nemen. We kregen een arrogant antwoord en daar moesten we het mee doen. Uiteindelijk hebben we dan maar geen dessertje genomen. Spijtig.

robby
Beoordeeld op: onbekend

Lekker buffelen in een aangenaam kader voor...

Maandag avond, de winkels sluiten net en wij passeren toevallig de zijgevel van deze eetgelegenheid. We waren al een tijdje aan het uitkijken naar iets om iets lekkers te eten maar wat mij onmiddelijk opviel was het aantal klanten op dat moment die reeds aanwezig waren in de zaak. Het zag er van buitenaf ook al gezellig uit en de klant die net zijn spaghetti oprolde toen wij passeerden gaf de doorslag. Nog even gekeken op de muurkaart en dan binnengestapt. De kelner sprak ons onmiddellijk aan en vertelde ons dat we zelf mochten uitkiezen zoalang er geen gereserveerdbordje op de tafel stond. We besloten op de eerste (halve) verdieping te gaan zitten daar er nog enkele tafeltjes vrij waren. Deze werden achter snel gevuld in minder dan 30 minuten na onze aankomst. Het was er gezellig druk desondanks de ober snel bij ons was om al een drankje te brengen. Niks op aan te merken , netjes glas - blokje ijs -stukje citroen - lekker koel en een beschaafde prijs voor in het centrum te zitten. Ikzelf had de Smokey burger besteld en mijn wederhelft besloot voor de salade met kip en annanas (salade hawai) te gaan. Het eten heeft ongeveer een 20 minuutjes op zich laten wachten wat echt zeer snel was. Het zag er lekker uit en netjes gepresenteerd en het smaakt nog beter als het eruit zag. Althans die burger zeker , mijn vriendin vond de kip een beetje te flauw qua kruiding en haar annanas kwam uit blik. Maar mijn burger had een stevige salade erbij , lekkere gebakken aardappeltjes en de burger opzich was een serieuze klepper met lekker knapperig spek en groentjes op een krokant broodje. Ik heb meestal veel op te merken en muggen te ziften maar ik heb gedurende mijn verblijf in het magazijn niks kunnen opmerken. Het interieur was gezellig en nieuw, eigentijds met het nodige comfort. Sommige plekken hebben een mooi uitzicht in de keuken en op de straat , wij echter hadden dit niet vanwege de drukte. Volgende keer gaan we zeker terug om eens te proeven van hun pasta's

Nancy
Beoordeeld op: onbekend

Zeer veel keuze en heel lekker. Wel druk, dus...

Zeer veel keuze en heel lekker. Wel druk, dus best reserveren.

inge
Beoordeeld op: onbekend

Altijd lekker en goed verzorgd! Kleine honger?...

Altijd lekker en goed verzorgd! Kleine honger? Probeer dan zeker eens een stokbroodje....zo krijg je het nergens opgediend! Ik heb er al verschrillende gerechten gegeten en alles was zeer verzorgd én lekker, plus zeer goede prijs - kwaliteitverhouding.

Albert
Beoordeeld op: onbekend

Goede bediening en meer dan behoorlijke keuken....

Goede bediening en meer dan behoorlijke keuken. Wij komen hier graag eten, ook als je met wat meer volk bent. Maar er wel snel bij zijn, indien je nog een plaatsje wilt ;-)

Jo
Beoordeeld op: onbekend

Voortreffelijke salades en vleesgerechten....

Voortreffelijke salades en vleesgerechten. Vlotte en vriendelijke bediening. Graag weer.

Motmans
Beoordeeld op: onbekend

Gewoon altijd gezellig druk en eenvoudige,...

Gewoon altijd gezellig druk en eenvoudige, lekkere gerechten! Meer moet dat niet zijn.

Alle beoordelingen van dit restaurant