Bistro SANS Luxe
Deze week met 7 (zeven) personen in het Magazijn gaan eten. Nadat ik de afgelopen jaren vele van mijn klanten naar het Magazijn doorverwezen heb om te gaan eten, ben ik er nu zelf eens gaan eten met een paar vrienden. Na de tafel toewijzing komt er een ober vragen of we iets willen drinken. Even later doet een andere ober hetzelfde en vertellen we ober 2 dat deze bestelling al is opgenomen. Drankjes worden op tafel gezet voor 6 personen. (we zijn met 7 !!!) Na een tijdje komt ober 1 terug om de maaltijd bestelling op te nemen. Vijf vd 7 personen bestellen een voorgerecht én een hoofdgerecht. De 2 andere gewoon een hoofdgerecht. (we vertelden elk na mekaar aan de ober wat we wilden bestellen maar dat bleek blijkbaar een beetje verwarrend voor hem). Zo bestellen we onder meer een Thaise soep, een salade met geitenkaas, een dagsoep en garnaalkroketten als voorgerecht. We maken de ober er ook attent op dat de 7de persoon haar drankje nog niet gekregen heeft, maar hij geeft hier geen gehoor aan. Er werd naar mijn mening zelfs niet naar deze opmerking geluisterd. Na ongeveer een half uur werd er een bord gebracht met Penne Arabiata. Niet door ons besteld dus wss een vergissing. We horen er 2 obers over discussiëren,. . . was er een misverstand vanuit de keuken ??? Ondertussen had de 7de persoon haar drankje gekregen. Het duurde ruim 45 minuten vooraleer onze bestelling aan tafel gebracht werd. Althans een deel van de bestelling. De garnaalkroketten en de dagsoep (die volgens ons toch het snelste klaar waren) werden dik 10 minuten later aan tafel gebracht. De Garnaalkroketten redelijk hard gebakken en de soep héél warm. Eén uur wachten voor een simpel gerecht ? ? ? Hoogst waarschijnlijk was er geen of bitter weinig communicatie tussen keuken en personeel. De obers vonden dat blijkbaar heel normaal. In tussentijd hebben we op géén enkel moment (tijdens dat uur) een ober gezien of gehoord die kwam vragen of alles in orde was en/o