Beoordelingen van Hooghuis

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
50 beoordelingen
datum score
Anita
Beoordeeld op: 21/01/2019
Anita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hadden gereserveerd en dit werd bevestigd,...

Wij hadden gereserveerd en dit werd bevestigd, we kwamen het restaurant binnen en zagen één tafeltje met het bordje gereserveerd op, dus wij maakten aanstalten om aan dat tafeltje te gaan zitten tot een van de kelners op een brutale en snibbige manier ons zegde "neen hier niet, dat is gereserveerd" waarop ik zei, "ja, dat moeten wij zijn, want we hebben de bevestigingsmail gekregen" "Nee, dit is voor een klant met een rolstoel, ga ginder maar zitten" en hij wees naar een tafeltje zonder reservatiebordje. Uw onbeleefde kelner had een ringbaardje en twee getatoeëerde cirkels op zijn linkerarm. Andere kelner die ons bediende was ok, eten ook ok.

Dennis
Beoordeeld op: 20/01/2019
Dennis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tafel stond netjes klaar. Vlotte en vriendelijk...

Tafel stond netjes klaar. Vlotte en vriendelijke bediening. Lekker eten.

severine s.
Beoordeeld op: 13/01/2019
severine s. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk. Snel, proper, gezellig,...

Super vriendelijk. Snel, proper, gezellig, lekker eten. Een topper!

Mireille
Beoordeeld op: 23/12/2018
Mireille beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Schitterende locatie met uitzicht op het mooie...

Schitterende locatie met uitzicht op het mooie verlichte oude stadhuis! Ondanks de drukte een heel vlotte bediening. Het eten was super lekker en mooi gepresenteerd. Alles was naar wens! Vooral veel dank aan de ober Ewoud die ons altijd even vriendelijk op onze wenken bediend heeft! Super gast!! Een aanrader en we komen zeker nog terug!!!

Theo
Beoordeeld op: 17/12/2018
Theo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Beste Het opgediende eten was koud en opgedien...

Beste Het opgediende eten was koud en opgediend op koude borden de verschillende gerechten werden opgediend met de zelfde saus ... hertenfilet en fazant Brabançonne met zelfde saus ????

Beau P.
Beoordeeld op: 15/12/2018
Beau P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede, snelle en vriendelijke service. Zeer...

Goede, snelle en vriendelijke service. Zeer degelijk gegeten en rekening gehouden met onze wensen. Super!

Pricilla D.
Beoordeeld op: 02/12/2018
Pricilla D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Twas heel gezellig enkel wat luidruchtig met...

Twas heel gezellig enkel wat luidruchtig met 2 grote groepen, misschien volgende keer beneden plaatsen als er nog grotere groepen zijn voor de rest was het top en heel vriendelijk personeel

Kris
Beoordeeld op: 02/12/2018
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker, gezellig en een geweldige bediening!...

Lekker, gezellig en een geweldige bediening! Meer moet je toch niet hebben

Maarten
Beoordeeld op: 28/11/2018
Maarten beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Personeel was vriendelijk, eten werd snel aan...

Personeel was vriendelijk, eten werd snel aan tafel gebracht. Echter was de duur tussen het verkrijgen van het eten en de toevoegen van de frieten iets te lang waardoor eten wat koud werd maar komt natuurlijk door onze grote groep.

Sabine
Beoordeeld op: 25/11/2018
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening,...

Heel lekker gegeten, vriendelijke bediening, alleen veel lawaai, akoestiek heel slecht.

datum score