Beoordelingen van Hooghuis

70 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
70 beoordelingen
datum score
Bours
Beoordeeld op: 29/06/2019
Bours beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

goed eten , vlotte goede bediening...

goed eten , vlotte goede bediening

Camille
Beoordeeld op: 18/06/2019
Camille beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, met veel groenten, verse...

Heel lekker eten, met veel groenten, verse kruiden, alles prima bereid en smakelijk gepresenteerd. Zeer vriendelijke en correcte bediening. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Franci
Beoordeeld op: 16/06/2019
Franci beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader, goede service en lekker eten...

Gezellig kader, goede service en lekker eten aan een democratische prijs.

Ilse
Beoordeeld op: 09/06/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijk personeel en super lekker...

Heel vriendelijk personeel en super lekker eten! We hadden gereserveerd met 7 personen waaronder een minder mobiel persoon. Het personeel ving hier iets van op en bood ons onmiddellijk een andere tafel aan, zodat deze persoon niet alle trappen moest doen. Extra goede service!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Veerle
Beoordeeld op: 01/06/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten...

Lekker eten

Dominique V.
Beoordeeld op: 11/05/2019
Dominique V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het eten was heel lekker, wij werden hartelijk...

Het eten was heel lekker, wij werden hartelijk onthaald en met de glimlach bediend. Aanrader !!!!

Robin
Beoordeeld op: 11/05/2019
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten en heel vlotte, vriendelijke...

Lekker gegeten en heel vlotte, vriendelijke bediening!

Tom T.
Beoordeeld op: 05/05/2019
Tom T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

uitstekende bediening , lekker eten , wel soms...

uitstekende bediening , lekker eten , wel soms te snel geserveerd zo hadden we dessert gevraagd om iets voor 21u nog voor de keuken ging sluiten, maar toch werd deze om kwart na 20u al gebracht, maar zonder twijfel top plaats om te eten en te drinken

Alex
Beoordeeld op: 04/05/2019
Alex beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig interieur, vlotte en vriendelijke...

Gezellig interieur, vlotte en vriendelijke bediening, lekker eten en voldoende keuze. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Altijd een plezier om er naar toe te gaan!

Noëlla
Beoordeeld op: 28/04/2019
Noëlla beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke, vlugge bediening. Veel keuze....

Vriendelijke, vlugge bediening. Veel keuze. Lekker eten.

datum score