Beoordelingen van L'avenida

1005 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
1005 beoordelingen
datum score
Cindy
Beoordeeld op: 11/03/2017
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het 1 uur durende lunchmenu met 3 personen...

Het 1 uur durende lunchmenu met 3 personen gedaan. Toen we pas plaats namen zag het er zeer veel belovend uit. We zagen lekkere kleine hapjes zoals ribbetjes, satetjes, buikspek, lagoustines enz de revue passeren. Na tien minuten leken deze als sneeuw voor de zon te verdwijnen en leken er alleen nog maar enkele mini salaatjes en desserten te passeren. Na 45 min had ik enkel als warm 1 scampi, 1 klein schaaltje ravioli, 1 gegrilde mossel en 2 calamaris ringen kunnen veroveren. Mijn man die geen vis eet had enkel een mini hamburger en een klein schaaltje wokrijst kunnen bemachtigen. Voor onze tegenoverburen die nog meer naar het einde toe van de band zaten was het nog erger gesteld. Zij legden dan een klacht neer bij jullie serveerster. De dranken werden wel goed aangevuld en wat we geproefd hebben was lekker. Toen er terug wat warme gerechtjes aankwamen werden die door de serveerster voor onze neus van de band afgenomen en naar de groep gebracht die geklaagd hadden. Ik ben dan aan de desserten begonnen maar voor mijn man die diabeet is was dit geen optie. zeven minuten voor eindtijd bestelden wij nog een drank. Dit kwam echter niet onmiddellijk en drie minuten voor eindtijd kwam een andere serveerster zonder drank maar met rekening melden dat de tijd om was. Dit klopte van geen kanten. Want een groep van meer dan 10 personen die ook het 1 uur menu namen en voor ons naar tafel werden gebracht kregen op dat moment door de andere serveerster nog koffie en thee gepresenteerd. Wij zaten echter na hen aan tafel Dit deed voor ons toch de deur dicht.

Jelle V.
Beoordeeld op: 11/03/2017
Jelle V. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuk concept, supergoed gegeten, heel vriendeli...

Leuk concept, supergoed gegeten, heel vriendelijke bediening. Kortom: top! Beetje kostelijk naar mijn mening. Maar al bij al toch zeker een aanrader

johan
Beoordeeld op: 09/03/2017
johan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker ,variatie en gezellig!...

Lekker ,variatie en gezellig!

Pritty
Beoordeeld op: 08/03/2017
Pritty beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker gegeten. Mooie locatie. Vriendelijke...

Lekker gegeten. Mooie locatie. Vriendelijke bediening!

Shana
Beoordeeld op: 08/03/2017
Shana beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heel gezellig en meer als voldoende gegeten!...

Heel gezellig en meer als voldoende gegeten!

Carlo
Beoordeeld op: 08/03/2017

Fijne bediening, vriendelijk, correcte prijs...

Fijne bediening, vriendelijk, correcte prijs , mooi kader.

Steven C.
Beoordeeld op: 07/03/2017
Steven C. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Het concept sprak mijn echtgenote en mezelf...

Het concept sprak mijn echtgenote en mezelf heel erg aan. Fijn gegeten van de kleine gerechtjes. Alles was lekker en met veel zorg bereid. De bediening was bijzonder goed, met veel aandacht voor het welbevinden van de klant.

Sylvia
Beoordeeld op: 04/03/2017
Sylvia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij zijn al heel vaak geweest! We waren altijd...

Wij zijn al heel vaak geweest! We waren altijd heel tevreden. De bediening is ook Top!

Heidi B.
Beoordeeld op: 04/03/2017
Heidi B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

En andere ervaring om gaan te eten , we hadden...

En andere ervaring om gaan te eten , we hadden wel een zeer vol gevoel toen we naar buiten gingen . Je wilt natuurlijk alles proeven maar dat gaat niet , er was gewoon teveel . Het is zeker voor herhaling vatbaar .

jeaninne
Beoordeeld op: 03/03/2017
jeaninne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was eens een andere manier van uit gaan...

Het was eens een andere manier van uit gaan eten. Heel lekker en een uitstekende bediening. Zeer vriendelijk. We kozen de formule voor 2 uur. Dit vond ik uiteindelijk net iets te lang. Een uur daarentegen zou dan weer te kort zijn geweest. Misschien één minpuntje: bij de hoofdgerechtjes kwamen iets te vaak dezelfde groentjes/sausjes terug. Misschien hierin wat meer variatie brengen. Maar voor de rest alles prima!

datum score