Beoordelingen van Osteria Moretti

563 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
563 beoordelingen
datum score
Nicolas
Beoordeeld op: 18/11/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topklasse , ze gaan nog ver geraken. Goede...

Topklasse , ze gaan nog ver geraken. Goede smaakcombinaties.

Peter
Beoordeeld op: 18/11/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Alexander en Tiana hebben een topkeuken en...

Alexander en Tiana hebben een topkeuken en brengen dit op een heel fijne informele manier. Blijf zo verder doen !

Dirk
Beoordeeld op: 17/11/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker en originele gerechten. Lekkere...

Zeer lekker en originele gerechten. Lekkere wijnen en vriendelijke bediening. Het was een topavond. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Gwen
Beoordeeld op: 15/11/2019
Gwen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fijn, jong koppel. Warm onthaal. Zeer lekker...

Fijn, jong koppel. Warm onthaal. Zeer lekker menu; zeer verse producten. Aangepaste wijnen. Zeker een aanrader.

Nicole
Beoordeeld op: 09/11/2019
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk onthaal, zeer vriendelijke...

Zeer vriendelijk onthaal, zeer vriendelijke bediening, maar vooral het eten was zeer lekker !

Inge
Beoordeeld op: 05/11/2019
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verzorgd, verfijnd, mooi gepresenteerd! Heel...

Verzorgd, verfijnd, mooi gepresenteerd! Heel lekker!

Karin
Beoordeeld op: 05/11/2019
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker eten, vriendelijke en vlotte bedien...

Heel lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening, gezellige locatie.

Johan
Beoordeeld op: 29/10/2019
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Vriendelijkheid, concept en kwaliteit...

Vriendelijkheid, concept en kwaliteit

Marie-Louise
Beoordeeld op: 28/10/2019
Marie-Louise beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

We zaten aan de leukste tafel én het gezelschap...

We zaten aan de leukste tafel én het gezelschap was oké maar vooral TOP GEGETEN. We zijn 4 genieters en proberen telkens een ander restaurant. DIT STEEKT VÉR BOVENUIT!!

Katrien
Beoordeeld op: 27/10/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds: top!! The best in town....

Zoals steeds: top!! The best in town.

datum score