Beoordelingen van Osteria Moretti

481 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.2
481 beoordelingen
datum score
Jasmine
Beoordeeld op: 22/07/2019
Jasmine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke en vlotte...

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke en vlotte bediening. Zeker een aanrader!

Nouria
Beoordeeld op: 22/07/2019
Nouria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk degusteren, zowel het eten als de...

Heerlijk degusteren, zowel het eten als de wijnen, elk jaar opnieuw. Aangename en ongedwongen setting. De uitbaters zijn enorm vriendelijke en oprechte mensen, vorig personeel was steeds even vriendelijk en hartelijk, maar nieuwe dienster was dit jammer genoeg niet.

Kristof
Beoordeeld op: 21/07/2019
Kristof beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne zitplaatsen buiten in de zon, specials...

Fijne zitplaatsen buiten in de zon, specials aan te raden, grote keuze in drank. Schappelijke prijs en vriendelijke bendiening.

sofie
Beoordeeld op: 20/07/2019
sofie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer originele gerechten, zeer verfijnd, vriend...

Zeer originele gerechten, zeer verfijnd, vriendelijke bediening, super lekker!

Astrid
Beoordeeld op: 20/07/2019
Astrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Pure verwennerij. Culinaire hoogstand en zeer...

Pure verwennerij. Culinaire hoogstand en zeer vriendelijke bediening! Het was een zalige avond!

Leen
Beoordeeld op: 20/07/2019
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Heerlijk gegeten, gezellig terras. Fijn contact...

Heerlijk gegeten, gezellig terras. Fijn contact met bediening en uitbaters.

Eric
Beoordeeld op: 19/07/2019

Lekker van begin tot einde. Top !...

Lekker van begin tot einde. Top !

Jan
Beoordeeld op: 16/07/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super aangename inrichting, fijne en bediening...

Super aangename inrichting, fijne en bediening met 'fond', ongelofelijk lekker gegeten aan een eerlijke prijs! Van zo'n bezoekje wordt een mens gelukkig!

Ilse
Beoordeeld op: 15/07/2019
Ilse beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De hapjes & het eten waren lekker, bediening...

De hapjes & het eten waren lekker, bediening was vlot. Alleen jammer dat er voor de vegetarische persoon niets extra was voorzien. De zaakvoerder had een glas wijn omgestoten en wij hebben geen nieuw glas ontvangen alsook geen compensatie. Jammer want ik had hier zo veel van verwacht.

datum score