Beoordelingen van Entourage

47 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
47 beoordelingen
datum score
Youssef
Beoordeeld op: 20/01/2019
Youssef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke ontvangst in een heel gezellige...

Vriendelijke ontvangst in een heel gezellige setting. Het eten was zeer goed met verse ingrediënten. En overheerlijke wijn.

[anonymous]
Beoordeeld op: 01/01/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mijn dochter en ik, het is de 2de keer dat...

Mijn dochter en ik, het is de 2de keer dat we Oud-Nieuw bij u in de zaak vieren …. het was weer alles super lekker eten en de drank, de bediening en ook de sfeer was erg aangenaam en gezellig …. ik vind ook de totaalconcept erg leuk, hiermee bedoel ik, er is een Restaurant daarna kunnen de mensen wat gaan dansen … een dikke Proficiat aan de Chef Kok … ik zou zeggen doe zo voort …. knap werk!

Filip B.
Beoordeeld op: 01/01/2019
Filip B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel erg lekker gegeten, mooi verzorgd....

Heel erg lekker gegeten, mooi verzorgd.

Janna
Beoordeeld op: 01/01/2019
Janna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker! Vlotte en vriendelijke bediening...

Super lekker! Vlotte en vriendelijke bediening. Het hoofdgerecht en dessert waren uitmuntend!

Jozef
Beoordeeld op: 17/12/2018
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Goede ontvangst en bediening zeer lekkere cocta...

Goede ontvangst en bediening zeer lekkere coctails en dan de nieuwe Menu zeer mals vlees bedankt

Freddy
Beoordeeld op: 02/12/2018
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Onze ervaring was helemaal TOP. Het enige wat...

Onze ervaring was helemaal TOP. Het enige wat ik zou aanpassen is de muziek, dit mag iets klassieker en rustiger zijn, dit ging op den duur enerverend werken en dat is zonde voor een zo verzorgd geheel.

Marie-claire B.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Suggestie-menu
Beoordeeld op: 09/06/2018
Marie-claire B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Vond het aangenaam Alleen bij aankomst was...

Vond het aangenaam Alleen bij aankomst was er niemand Voor u te begeleide zeker als u reserveerde en voor de eerste keer komt We zullen er toch nog eens op avonturieren De volgende keer met mijn man of misschien zakenpartners We danken u voor de uitstekende bediening Mvg Bleyen M Cl

Jozef
Beoordeeld op: 20/05/2018
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Lekker eten Goede bediening Leuke sfeer en...

Lekker eten Goede bediening Leuke sfeer en fijne Muziek

Braam V.
Beoordeeld op: 01/05/2018
Braam V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was in orde Eten was top Heel verzorgd...

Alles was in orde Eten was top Heel verzorgd en iedereen heel vriendelijk

Bettina F.
Beoordeeld op: 14/04/2018
Bettina F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig eten en het personeel is super! Op...

Geweldig eten en het personeel is super! Op en top gastvrouwen en mannen.

datum score