Beoordelingen van Het Portoal

Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
datum score
Carine
Beoordeeld op: 21/10/2019
Carine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heel lekker en een aangename bedie...

Het eten was heel lekker en een aangename bediening.

Yves
Beoordeeld op: 20/10/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke onntvangst, lekker eten en...

Heel vriendelijke onntvangst, lekker eten en drinken, en een heel schappelijke prijs. Een aanrader.

Jos
Beoordeeld op: 19/10/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs / kwaliteit / service is correct...

Prijs / kwaliteit / service is correct

Philippe
Beoordeeld op: 19/10/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, zeer goede bediening, heel...

Zeer lekker eten, zeer goede bediening, heel vriendelijke mensen. Gewoon heel goed en gezellige omkadering

sabrina
Beoordeeld op: 14/10/2019
sabrina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening. Zeer vriendelijk...

Fijne bediening. Zeer vriendelijk

Mark
Beoordeeld op: 28/09/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Alles prima !...

Alles prima !

roger
Beoordeeld op: 22/09/2019
roger beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellige inrichting - vriendelijke bediening...

gezellige inrichting - vriendelijke bediening - lekker eten en drinken - goede prijs/kwaliteit verhouding.

leon
Beoordeeld op: 16/09/2019
leon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, aangename sfeer en...

Vriendelijke bediening, aangename sfeer en een goede menukaart

Martine
Beoordeeld op: 08/09/2019
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Ik had er afgesproken met iemand die speciaal...

Ik had er afgesproken met iemand die speciaal uit Duitsland kwam. Daar aangekomen stond er een bord dat Het Portoal gesloten was!!! En dit zonder enig bericht! Dit kan niet!!!

Rene
Beoordeeld op: 02/09/2019
Rene beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

het eten was lekker en er was een goede vriende...

het eten was lekker en er was een goede vriendelijke bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in