Beoordelingen van Buon'eatalia

431 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
431 beoordelingen
datum score
Sarah
Beoordeeld op: 17/12/2017
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

We werden verwelkomd door een heel enthousiast...

We werden verwelkomd door een heel enthousiast en vriendelijk team. Eenmaal aan onze tafel kregen we een hele lieve, vriendelijke en talentvolle dienster, Ani. Ze heeft ons restaurantbezoek nog eens zo aangenaam gemaakt. We werden snel geholpen en terwijl we wachtten op ons eten kwam er een klein hapje. De sfeer in het restaurant was gezellig, gemoedelijk en toch stijlvol. Het eten was enorm lekker, de huiswijn paste perfect en het dessert maakte de avond compleet. Wij komen hier zeker snel terug.

Julie T.
Beoordeeld op: 18/12/2017
Julie T. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super gezellige zaak, heel vriendelijk personee...

Super gezellige zaak, heel vriendelijk personeel. Lekkere wijn en lekker eten. Het restaurant hield rekening met mijn verzoek om een vriendin te verrassen. Super!

Messaliena
Beoordeeld op: 19/12/2017
Messaliena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Eten was zeer lekker en snel aanwezig op tafel....

Eten was zeer lekker en snel aanwezig op tafel. Personeel mag wel wat attenter zijn naar hun gasten toe, zodat we volgende keer geen kwartier moeten zwaaien om de rekening of drinken te vragen. Voor de rest zeer gezellig interieur!

JOZEF
Beoordeeld op: 19/12/2017
JOZEF beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtig interieur Lekker Betaalbaar...

Prachtig interieur Lekker Betaalbaar

Kelly
Beoordeeld op: 20/12/2017
Kelly beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Zeer mooie zaak, vriendelijke bediening, heel...

Zeer mooie zaak, vriendelijke bediening, heel lekker eten + tof concept om met vrienden te doen. Wij kwamen nu eens informeren om een personeels - kerst - feestje te organiseren..

Kaat
Beoordeeld op: 21/12/2017
Kaat beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was zeer lekker. Vriendelijke bedieni...

Het eten was zeer lekker. Vriendelijke bediening alleen vonden we 1uur wachten op een dessert te lang... Verder geen opmerkingen!

katleen
Beoordeeld op: 21/12/2017
katleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten , alles vlot verlopen , plaatje...

Lekker gegeten , alles vlot verlopen , plaatje klopt

Patrick
Beoordeeld op: 23/12/2017
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ik hou van de Italiaanse keuken. Dit is één...

Ik hou van de Italiaanse keuken. Dit is één van de betere die ik al bezocht heb.

Marc V.
Beoordeeld op: 24/12/2017
Marc V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het hoofdgerecht werd al aan tafel gebracht...

Het hoofdgerecht werd al aan tafel gebracht terwijl we het voorgerecht aan het eten waren. Discreet stapte de ober weg om later met de opgewarmde hoofdgerechten terug te komen.

Theo M.
Beoordeeld op: 24/12/2017
Theo M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Eten was niet warm - gerecht besteld en niet...

Eten was niet warm - gerecht besteld en niet gekregen. Kortom te duur voor hetgeen het was . Voor 350€ voor zes personen moet het AF zijn en dat was het niet

datum score