Beoordelingen van Buon'eatalia

431 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
431 beoordelingen
datum score
ria
Beoordeeld op: 12/02/2020
ria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goedemorgen , kwaliteit op elk mogelijk gebied...

Goedemorgen , kwaliteit op elk mogelijk gebied

Tony
Beoordeeld op: 17/12/2018
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vond de bediening echt niet goed drinken bracht...

Vond de bediening echt niet goed drinken brachten ze allemaal dubbel zoiets kan niet. Eten vonden wij voor de prijs echt niet waard

Nydia
Beoordeeld op: 03/07/2019

Lang wachten tot bestelling werd opgenomen. Vui...

Lang wachten tot bestelling werd opgenomen. Vuile glazen en vergeten bestek in te dekken

Dominic
Beoordeeld op: 19/12/2018
Dominic beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

slechte bediening....

slechte bediening.

Eddy
Beoordeeld op: 19/11/2018
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Restaurant was niet open op de periode dat...

Restaurant was niet open op de periode dat ik geboekt had en ondanks de bevestiging van mijn boeking.

sophie
Beoordeeld op: 11/06/2018
sophie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Geen goede bediening! Lang wachten...onze fles...

Geen goede bediening! Lang wachten...onze fles wijn kregen we pas toen ons voorgerecht al bijna op was...

Ben
Beoordeeld op: 18/03/2019
Ben beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Bediening echt ondermaats. Heel lang wachten...

Bediening echt ondermaats. Heel lang wachten vooraleer we konden bestellen en het gebracht werd. Geen mogelijkheid om nog een extra glas te bestellen

Peter
Beoordeeld op: 19/10/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Ontvangst: 6/10 Bediening: 3/10 Eten: 6/10 Prij...

Ontvangst: 6/10 Bediening: 3/10 Eten: 6/10 Prijs/ kwaliteit: 4/10 Deze ervaring was ondermaats. Dit was busines diner-onwaardig.

Yannick
Beoordeeld op: 08/08/2018
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Slechtste totaalervaring ooit op restaurant....

Slechtste totaalervaring ooit op restaurant. Bediening 0 en zeevruchten de pan nooit gezien.

Don
Beoordeeld op: 08/01/2018
Don beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Slechtste pizza dat ik ooit gegeten heb. 1)...

Slechtste pizza dat ik ooit gegeten heb. 1) Saus veel te zout 2) Pizza met tomatensaus ik heb ze niet geproefd. 2) Veel verbrande deeg waardoor je dus steeds een verbrande smaak in je mond hebt. Beter online pizza besteld. Bediening is zoals gewoonlijk niet top. Nochtans was ons vorig bezoek heel positief.

datum score