Beoordelingen van Boescafe

84 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
84 beoordelingen
datum score
Eddy M.
Beoordeeld op: 22/05/2018
Eddy M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel goede bediening en lekker...

Vriendelijk personeel goede bediening en lekker eten meer moet dat niet zijn

Maria B.
Beoordeeld op: 07/05/2018
Maria B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Enorm vriendelijk personeel en heel lekkere...

Enorm vriendelijk personeel en heel lekkere snacks. Veel keuze. Prijs-kwaliteit dik in orde !!

johan v.
Beoordeeld op: 25/04/2018
johan v. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer goede service, lekker eten...

Zeer goede service, lekker eten

luk
Beoordeeld op: 17/04/2018
luk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorg en lekker gerecht, vlotte en hoffelijke...

Verzorg en lekker gerecht, vlotte en hoffelijke bediening.

Foerier I.
Beoordeeld op: 10/04/2018
Foerier I. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, eten top !!!...

Vriendelijke bediening, eten top !!!

Mariëlle J.
Beoordeeld op: 02/04/2018
Mariëlle J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening, zeer vriendelijk en gediensti...

Vlotte bediening, zeer vriendelijk en gedienstig personeel en lekker eten

patrick
Beoordeeld op: 12/03/2018
patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ongelofelijke bediening, aandacht gaat naar...

Ongelofelijke bediening, aandacht gaat naar de klant uit. Gedienstig, niet opdringerig, vakkundig, vriendelijk.

placeholder
Davy
Beoordeeld op: 20/02/2018
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangenaam

Altijd word je er ontvangen met een glimlach, staat het geoliede team klaar om uw wensen in te vullen, en doen ze wat mogelijk is! Soms zelfs het onmogelijke... De kaart is klassiek, maar correct. Heerlijke koffie, met altijd dat tikkeltje (zoetigheid) meer! Een echte aanrader voor jong en oud!

machteld
Beoordeeld op: 17/02/2018
machteld beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker, vriendelijke bediening, verhouding...

lekker, vriendelijke bediening, verhouding prijs/kwaliteit, net interieur 1 minpunt : geen toilet op gelijkvloers, probleem voor personen met beperking

datum score