Beoordelingen van Figaro

605 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
605 beoordelingen
datum score
Marc
Beoordeeld op: 14/03/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel hartelijk en warm onthaal door de gastvrou...

Heel hartelijk en warm onthaal door de gastvrouw. Het eten was top, de bediening was top, vriendelijk personeel, en zeker een meerwaarde is de groet van de chef aan de tafel.

Etienne
Beoordeeld op: 14/03/2020
Etienne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ondanks de rare avond (laatste uren voor de...

Ondanks de rare avond (laatste uren voor de lock down wegens Corona) zijn we toch op een vriendelijke en enthousiaste manier ontvangen door eigenaars en personeel, en hebben we genoten van een heerlijk lentemenu met hopscheuten en de eerste asperges. Alvast dank en wij komen uiteraard snel terug, als Corona het toelaat.

Alain
Beoordeeld op: 14/03/2020
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker, fijne bediening gezellige sfeer...

Heel lekker, fijne bediening gezellige sfeer

Rudi
Beoordeeld op: 08/03/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gewoon goed!...

Gewoon goed!

Jos
Beoordeeld op: 07/03/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top restaurant-5*- fantastische omkadering-...

Top restaurant-5*- fantastische omkadering- echte aanrader

Tony
Beoordeeld op: 04/03/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Altijd vriendelijk en genoten van een top 6-gan...

Altijd vriendelijk en genoten van een top 6-gangen menu!

Leona
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 03/03/2020
Leona beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topkok , altijd super lekker eten en super...

Topkok , altijd super lekker eten en super bediening ! Jammer dat Rudi er niet was :-( ook hij is één van de toppers in dit restaurant.Proficiat allemaal

Annemarie
Beoordeeld op: 01/03/2020
Annemarie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Geweldig. Schitterende ambiance, vriendelijke...

Geweldig. Schitterende ambiance, vriendelijke en deskundige ontvangst en bediening, voortreffelijk eten.

Ann
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 20/02/2020
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hartelijke ontvangst, Het eten was heerlijk...

Hartelijke ontvangst, Het eten was heerlijk en de wijnen zalig. Het was er levendig maar niet lawaaierig en een aangename bediening.

Maud
Beoordeeld op: 18/02/2020
Maud beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Dit is ons favoriete restaurant als we iets...

Dit is ons favoriete restaurant als we iets vieren hebben, gastvrij, en een prachtig menu

datum score