Beoordelingen van Figaro

539 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
539 beoordelingen
datum score
Nadine
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 18/10/2019
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooi kader, vriendelijk personeel, en vooral...

Mooi kader, vriendelijk personeel, en vooral heel lekker eten. Prima verzorgd van aperitief tot dessert.

Luc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Un lunch magistral
Beoordeeld op: 16/10/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Bij Figaro wordt je hartelijk ontvangen, zonder...

Bij Figaro wordt je hartelijk ontvangen, zonder tralala. Tovert de chef plats die niet alleen het oog strelen, maar ook de tong. Een toplocatie voor lunch en diner

Jos
Beoordeeld op: 14/10/2019
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangename service van iedereen. Mooie...

Zeer aangename service van iedereen. Mooie presentatie, lekker eten, attente bediening. Een echte aanrader!

martin
Beoordeeld op: 13/10/2019
martin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Erg tevreden van dit bezoek. Uiterst goede...

Erg tevreden van dit bezoek. Uiterst goede keuken, bediening, locatie.

Mark
Beoordeeld op: 09/10/2019
Mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, gulle ontvangst....

Zeer lekker gegeten, gulle ontvangst.

Philip
Beoordeeld op: 07/10/2019
Philip beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was lekker, gezellig en in een mooie omgevi...

Het was lekker, gezellig en in een mooie omgeving.

Maryse
Beoordeeld op: 07/10/2019
Maryse beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijk personeel. Vlotte...

Lekker eten en vriendelijk personeel. Vlotte bediening. Mooi kader en prachtige tuin. Jammer van het slechte weer

Jan
Beoordeeld op: 05/10/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was heel lekker....

Alles was heel lekker.

Box
Beoordeeld op: 30/09/2019
Box beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede ontvangst van de chef, mooi kader, verfij...

Goede ontvangst van de chef, mooi kader, verfijnde gerechten en lekkere wijn.

Hedwig
Beoordeeld op: 23/09/2019
Hedwig beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verfijnd en lekker gegeten....

Verfijnd en lekker gegeten.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in